Αχαΐα: Γυναίκα εντοπίστηκε τραυματισμένη σε χωράφι – Τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ – ΝΕΟΤΕΡΑ

Νεότερη Ενημέρωση: Ελληνίδα είναι η νεαρή που εντοπίστηκε το πρωί σε κατάσταση σοκ και τραυματισμένη στο χωράφι στο Λάππα Αχαΐας.

Τη γυναίκα βρήκε κάτοικος της περιοχής, ο οποίος και ειδοποίησε την Αστυνομία. 

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ συνεχίζονται, καθώς “γρίφο” αποτελεί κάτω από ποιες συνθήκες οδηγήθηκε στο σημείο η νεαρή, αλλά και η κατάσταση στην οποία εντοπίστηκε. Όπως έγραψε το tempo24.gr, η κοπέλα βρέθηκε σχεδόν ημίγυμνη, με το πουκάμισο που φορούσε να είναι ξεκούμπωτο, ενώ έφερε εκδορές στα πόδια.

Οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα ακόμα αυτό της σεξουαλικής επίθεσης.

Πρώτη Ενημέρωση 7.33: Σε κατάσταση σοκ και ημίγυμνη εντοπίστηκε σε χωράφι γυναίκα, νωρίς το πρωί της Παρασκευής, στην περιοχή του Λάππα Δυτικής Αχαΐας. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του tempo24.gr, προκειται για νεαρό άτομο που φέρει εκδορές στα πόδια, ενώ βρέθηκε με ξεκούμπωτο το πουκάμισο που φορούσε. Μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας και από εκεί διεκομίστηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών “Άγιος Ανδρέας”.

Το περιστατικό συνέβη περίπου ένα τέταρτο μετά τις 7 το πρωί.  Στο σημείο βρίσκονται άνδρες της Ασφάλειας, που ερευνούν την υπόθεση.

Μαρία Παπαγιαννακοπούλου

 

 

Πάτρα: Στις φλόγες σπίτι στην Περιβόλα – Ισχυρή πυροσβεστική δύναμη στο σημείο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

ΕΣΗΕΑ: Τα αποτελέσματα των εκλογών, ποιοι εκλέγονται στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Τραγωδία στην Πάτρα: Δύο αδελφές βρέθηκαν νεκρές στο σπίτι τους

Πάτρα: Γερό τρακάρισμα στα Μποζαΐτικα – Ενεπλάκησαν τρία οχήματα (ΦΩΤΟ)

Θλίψη στην Πάτρα: “Έφυγε” η Τζένη Λιμάρ

Πάτρα: Καταγγελία-σοκ από μητέρα αυτιστικού παιδιού – Εκπαιδευτικός του έριξε χαστούκια – Δικογραφία από την ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα: Άνδρας έπεσε από ύψος δύο μέτρων – Μεταφέρεται στο νοσοκομείο

Γεωργιάδης σε Κωνσταντοπούλου: «Πήγε με robe de chambre στο ΑΤ για να μου κάνει μήνυση και έγινε ρεζίλι»