Αχαΐα: Εικόνες από την παραλία της Καλόγριας – “Πλημμύρισε” από λουόμενους η περιοχή – ΦΩΤΟ

Οι υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν και σήμερα Κυριακή οδήγησαν πολλούς Πατρινούς και όχι μόνο στην παραλία της Καλόγριας, στη Δυτική Αχαΐα.

Από τις φωτογραφίες φαίνεται πως αρκετοί ήταν εκείνοι που είχαν την ίδια σκέψη να κατευθυνθούν προς στο συγκεκριμένο προορισμό προκειμένου να δροσιστούν, με αποτέλεσμα να καταγραφεί πολυκοσμία, τόσο στην ακτή, όσο και στην θάλασσα. 

kalogria.jpg

kalogria1.jpg

Οι φωτογραφικός φακός απαθανάτισε εικόνες συνωστιμού, χωρίς ωστόσο να μπορεί να διαπιστωθεί,  εάν τηρούνται οι αποστάσεις ασφαλείας, όπως ορίζουν τα μέτρα για την αποτροπή μετάδοσης του κορονοϊού. Το σίγουρο είναι πως στη συγκεκριμενή παραλία σήμερα, πήγαν πολλοί!!!

Οι περισσότεροι με ομπρέλες και καρεκλάκια θαλλάσης ανα χείρας βρέθηκαν στο σημείο, καθώς δεν επιτρέπεται η “οργανωμένη” υπαρξη ομπρελών και ξαπλωστρών, που διαχειρίζονται τα beach bar της περιοχής. 

kalogria_koronoios_0.jpg

kalogria_koronoios_1.jpg

Πηγή φωτο: Facebook

 

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Γιατί πολλοί σκύλοι συμπεριφέρονται σαν γάτες;

Πάτρα: Το βουλκανιζατέρ που εφημερεύει την Κυριακή

68χρονος Βρετανός βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»

Μαρκ Ρούτε: Tο ΝΑΤΟ παραμένει στο πλευρό της Ουκρανίας

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ επιστρέφει στο Φεστιβάλ των Καννών

Η ανέξοδη μάσκα ομορφιάς που θα μειώσει την ερυθρότητα στο πρόσωπο σου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»