Αχαΐα: Χτύπαγαν κουδούνια πριν κάνουν “ντου” σε σπίτια – Έχει καταγραφεί το ύποπτο όχημα – ΦΩΤΟ

Γομοστό. Σάββατο βράδυ. Κάμερα κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, καταγράφει ένα ύποπτο όχημα να κινείται μέσα στο χωριό.

Οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης, κατέγραψαν τις κινήσεις καθώς νωρίτερα, σύμφωνα με καταγγελία κατοίκων της περιοχής, οι επιβάτες του οχήματος, επιχείρησαν να διαρρήξουν το σπίτι τους.

32073145_1047663538730963_1570980693347926016_n_0.jpg

Περίπου στις 10 το βράδυ, δύο άτομα, επιχείρησαν να παραβιάσουν πορτόνι οικίας, κόβοντας την αλυσίδα. Μπήκαν  στην αυλή και χτύπησαν το κουδούνι του σπιτιού, προφανώς για να διαπιστώσουν αν είναι μέσα οι ιδιοκτήτες. Όταν άκουσαν φωνές από μέσα, τότε άρχισαν να τρέχουν. Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, οι δύο άγνωστοι, μπήκαν στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν.

Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού, αναστατώθηκαν και το κουδούνι εκείνη τη στιγμή τους θορύβησε, καθώς δεν περίμεναν κάποιον δικό τους. Το ότι δεν απαντούσαν, επίσης, για το ποιος είναι, τότε κατάλαβαν ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει και απευθύνθηκαν στους συγχωριανούς για να δουν μήπως αντιλήφθηκαν κάτι.

ΒΙΚΥ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ

Οι λόγοι που πρέπει να βγαίνετε για περπάτημα μετά το φαγητό

Με επιτυχία η εκδήλωση «Κάνε μας και εσύ μια Αγκαλιά!», στην Πάτρα (ΦΩΤΟ)

Αστυνομικές ειδήσεις από τη Δυτική Ελλάδα

 Η Φωτογραφική Λέσχη Πάτρας παρουσιάζει τη νέα της ομαδική έκθεση με τίτλο «Secret Garden»

Νεκρός και ο 87χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε την καρκινοπαθή σύζυγό του στο νοσοκομείο Ρεθύμνου

Μεσολόγγι: Η ένταξη του Κήπου των Ηρώων στο Ευρωπαϊκό Δίκτυο Ιστορικών Κήπων, αναδεικνύει έναν χώρο θυσίας και ιστορικής μνήμης

Π. Μαρινάκης για Σινά: Προέχει η διατήρηση του ελληνορθόδοξου και προσκυνηματικού της χαρακτήρα

Πάτρα: Tην Κυριακή το μνημόσυνο του Θεόδωρου Αναγνωστόπουλου