Αχαΐα: Μπήκε στο νοσοκομείο για κάταγμα και πέθανε!

 

Μπήκε στο νοσοκομείο για ένα κάταγμα και πέθανε!

Το απίστευυο περιστατικό συνέβη χθες στο νοσοκομείου Αιγίου, λίγω μόνο ώρες μετά την τραγική κατάληξη ασθενούς του νοσοκομείου Ρίου, που έφυγε χωρίς την άδεια των γιατρών και ξαψύχησε λίγα μέτρα από την πύλη του νοσηλευτηρίου.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 γυναίκα μετέβη στο νοσηλευτικό ίδρυμα για να της δοθούν πρώτες βοήθειες για κάταγμα που είχε υποστεί. Ξαφνικά ενώ βρισκόταν στο ακτινολογικό τμήμα και ετοιμάζονταν οι υπεύθυνοι του τμήματος να της κάνουν ακτινογραφία , η 67χρονη δεν αισθάνθηκε καλά και έπσε στο δάπεδο αναίσθητη.

Αμεσα κινητοποιήθηκε το ιατρικό προσωπικό , αλλά παρά την μάχη που έδωσε για να την κρατήσει στην ζωή η γυναίκα εξέπνευσε!

Ερευνες για τα αίτια θανάτου της διενεργει το Αστυνομικό Τμήμα Αιγιάλειας.

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»

Μαρκ Ρούτε: Tο ΝΑΤΟ παραμένει στο πλευρό της Ουκρανίας

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ επιστρέφει στο Φεστιβάλ των Καννών

Η ανέξοδη μάσκα ομορφιάς που θα μειώσει την ερυθρότητα στο πρόσωπο σου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»

Ατρόμητος – ΟΦΗ 0-0: Φινάλε στην έβδομη θέση ο Ατρόμητος

Τάσος Ξιαρχό για την εμφάνιση της Klavdia στην Eurovision 2025: «Δεν μπορώ να ζηλέψω κάτι το οποίο είναι χάλια!»

Λάτσιο – Γιουβέντους 1-1: Σοκ στο τέλος για τη «Μεγάλη Κυρία»