Αχαΐα: Άνδρας κάλεσε σε βοήθεια μέσω του “112”-Τον εντόπισαν το βράδυ της Πέμπτης οι Αρχές

 

Αλλοδαπός κάλεσε σε βοήθεια τις Αρχές από την Στροφυλιά μέσω του αριθμού κλήσης 112 αργά το απόγευμα της Πέμπτης  ζητώντας βοήθεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news  ο άνδρας είχε “κολλήσει” με το αυτοκίνητό του σε λάσπες και δεν μπορούσε να μετακινηθεί, χωρίς όμως να γνωρίζει το ακριβές σημείο που βρίσκεται, με αποτέλεσμα να ζητήσει τη συνδρομή των Αρχών.

Αστυνομία και Πυροσβεστική κινήθηκαν άμεσα προς την περιοχή και έχοντας ως “οδηγό” το στίγμα από το τηλέφωνό του και λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκε. Με τη συνδρομή πυροσβεστών και αστυνομικών το αυοκίνητο αποκολλήθηκε, με αποτέλεσμα ο άνδρας να αποχωρήσει ασφαλής από την περιοχή.

SPORTS
10/05/2025 | 23:24
Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»

SPORTS

Τάσος Ξιαρχό για την εμφάνιση της Klavdia στην Eurovision 2025: «Δεν μπορώ να ζηλέψω κάτι το οποίο είναι χάλια!»

Λάτσιο – Γιουβέντους 1-1: Σοκ στο τέλος για τη «Μεγάλη Κυρία»

Όσα πρέπει να ξέρετε για τη στείρωση της γάτας σας – Ποια είναι η κατάλληλη ηλικία

Κώστας Γενιδούνιας: Ο «βάσιμος λόγος» απόλυσής μου από την Hellenic Train είναι ότι είπα την αλήθεια

Με ελικόπτερο η διάσωση επιβάτη κρουαζερόπλοιου έξω από τη Ρόδο

Εμμανουήλ Καραλής και Αναστασία Μαγαλιού έτοιμοι για το πιο μεγάλο βήμα στη σχέση τους