Αχαΐα: Αυτοψία της Περιφέρειας σε ποτάμια και ρέματα – Άμεσα οι εργασίες καθαρισμού στα επικίνδυνα σημεία – ΦΩΤΟ

Άμεσα απαιτείται ο καθαρισμός στον ποταμό Πείρο αλλά στο γεφύρι της «Σαρδινής» στον Αλισσό, σημεία που στο παρελθόν λόγω των έντονων βροχοπτώσεων, έχουν προκαλέσει σοβαρά προβλήματα.

Υπό την απειλή νέου σφοδρού «κύματος» κακοκαιρίας, κλιμάκια της Περιφέρειας δυτικής Ελλάδας πραγματοποίησαν αυτοψία στα σημεία όπου απαιτείται καθαρισμός.

Το κλιμάκιο των τεχνικών υπηρεσιών, επίσης μετέβη και το ρέμα Μαλιαγκού – το οποίο δυστυχώς κάθε χρόνο πλημμυρίζει – βυθίζοντας στη λάσπη μεγάλες εκτάσεις καλλιεργειών.

Άμεσα θα κινηθούν οι αρμόδιες υπηρεσίες, για έργα προστασίας, όπως ενημέρωσε το κλιμάκιο την τεχνικών της περιφέρειας. Στο σημείο βρέθηκαν επίσης, οι πρόεδροι των ΤΚ Άνω και Κάτω Αλισσού, ο πρόεδρος του συλλόγου «Πείρος» Δ. Μπαρμπούνης και κάτοικοι της περιοχής που υπέδειξαν τα δύσκολα και επικίνδυνα σημεία.

Αχαΐα: Αυτοψία της Περιφέρειας σε ποτάμια και ρέματα - Άμεσα οι εργασίες καθαρισμού στα επικίνδυνα σημεία - ΦΩΤΟ

Πάτρα: “Εφυγε” στα 59 του ο επιχειρηματίας Αντώνης Λαλιώτης – Την Τρίτη η κηδεία του

Πάτρα: Θλίψη για το θάνατο 59χρονης – “Έφυγε” ξαφνικά

Σφοδρή καταιγίδα με ισχυρούς ανέμους στην Πάτρα – “Πέταξε” τσεκούρι από μπαλκόνι (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σοκαριστική καταγγελία – “Έπιασε τη μητέρα μου από το λαιμό, την πέταξε στο κρεβάτι και την βίασε”!

Πάτρα: Κατέρρευσε σπίτι στην Ανω Πόλη (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Αύριο οι κηδείες του 19χρονου και της 17χρονης που σκοτώθηκαν σε τραγικό τροχαίο στην Παραλία

Πύργος: Δένδρο έπεσε πάνω σε εν κινήσει τρένο – Στο νοσοκομείο ο μηχανοδηγός- ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

Πυροτεχνουργός της ΕΛ.ΑΣ βρήκε πολεμικό υλικό στο Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο Αιγίου – Χειροβομβίδες και βλήματα όλμου ως εκθέματα!