Επιστρέφουν στην Ιταλία 200 άτομα μέσω του λιμανιού της Πάτρας

 

Την Παρασκευή  27/03/2020 και ώρα 17.00 μ.μ. θα γίνει επαναπατρισμός των Ιταλών που βρίσκονται εγκλωβισμένοι στην Ελλάδα.
Ο επαναπατρισμός θα γίνει με το πλοίο Μ/V Cruise Olympia (Grimaldi Lines) και ώρα 17.00 μ.μ. από Πάτρα για Ανκόνα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Tempo24.news πρόκειται για περίπου 200 άτομα. 

Να θυμίσουμε, ότι στο λιμάνι της Πάτρας κατέπλευσε την Κυριακή το βράδυ το πλοίο «Cruise Olympia» των Μινωικών Γραμμών στο οποίο επέβαιναν 244 Ελληνες, οι οποίοι θα μείνουν σε καραντίνα 14 ημερών, ακολουθώντας αυστηρά όλα τα προληπτικά μέτρα και σεβόμενοι τις κατευθυντήριες οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, των αρμόδιων φορέων και της εταιρείας.

Ο συνολικός αριθμός των επαναπατριζόμενων Ελλήνων που διακινήθηκαν ήταν 244 και 45 Ι.Χ. αυτοκίνητα, εκ των οποίων 137 επιβάτες και 25 Ι.Χ. αυτοκίνητα αποβιβάστηκαν στην Ηγουμενίτσα και 107 επιβάτες και 20 Ι.Χ. αυτοκίνητα στην Πάτρα.

Πάτρα: Αδιανόητο περιστατικό – Έβαλαν εμπρηστικό μηχανισμό στο σπίτι του επειδή κατέθεσε ως μάρτυρας σε περιστατικό που εμπλέκονται (ΦΩΤΟ)

Θρήνος στην Πάτρα: “Έφυγε” η δικηγόρος Τέτη Τζαμαλούκα – Την Παρασκευή η κηδεία της

Αυτοκινητόδρομος Πατρών – Πύργου: Πότε παραδίδονται τα τελευταία χιλιόμετρα

Ξέσπασε ο Αντώνης Κανάκης: «13 ώρες εργασίας το 2025 σε μια ευρωπαϊκή χώρα και η Νίκη Κεραμέως με 1,3 εκατομμύριο»

Πάτρα: Νέο επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων – Έστησε καρτέρι για να εκδικηθεί επειδή τον έδειραν το Σάββατο

Αχαΐα: Άνδρας υπέστη ηλεκτροπληξία κατά τη διάρκεια εργασιών, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Πάτρα: “Άγουροι” εκβιαστές με λίστα θυμάτων συμμαθητές τους – Ζητούσαν χρήματα για να μην τους ξυλοκοπήσουν και προκαλέσουν φθορές ακόμα και στα σπίτια τους!

Τούμπαρε ΙΧ – Ένα άτομο στο νοσοκομείο του Ρίου (ΒΙΝΤΕΟ)