Πάτρα: “Λουκέτο” και σήμερα σε Νότιο Πάρκο και Πλαζ

Κλειστά παραμένουν και σήμερα τόσο το Νότιο Πάρκο , όσο και ο χώρος της Πλαζ μετά την ανακοίνωση του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων εξάπλωσης του κορονοϊού. 

Αστυνομικοί ήδη ελέγχουν τους δύο χώρους και δεν επιτρέπουν την είσοδο σε κανέναν.

Κιγκλιδώμα τοποθετήθηκαν κατά μήκος της παραλιακής Ακτής Δυμαίων από το ύψος της Ιχθυόσκαλας μέχρι και το Νότιο Πάρκο. Ανάλογη εικόνα και στην Πλαζ της Αγυιάς. 

Η είσοδος θα επιτρέπεται τις επομένες 13 ημέρες από τις 8 το πρωϊ μέχρι τις 2 το μεσημέρι , για τις καθημερινές , ενώ το Σαββατοκύριακο θα παραμένουν κλειστοί οι χώροι.

 

Θεσσαλία: Μεγάλο κύκλωμα απάτης με «εικονικά τυριά»

Γιατί κάποιες γυναίκες επινοούν την ηλικία τους;

Σε εξέλιξη η «Επιχείρηση Αρμάτων του Γεδεών», ενώ συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με τη Χαμάς

Χρήστος Παπαδημητρίου: Η αντίδραση του πρώην προέδρου του ΕΟΔΑΣΑΑΜ για την εμπρηστική επίθεση – «Τα κέντρα εξουσίας να ξέρουν πως δεν θα λυγίσω»

Δημοσκόπηση Marc: Όλοι υπέρ της άρσης μονιμότητας από την Ακροδεξιά έως το ΚΚΕ, ακόμα και οι ίδιοι οι δημόσιοι υπάλληλοι

Πάτρα: Κρίσιμη η κατάσταση 16χρονου ποδηλάτη που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στο Ρίο – Έκκληση για κενό κρεβάτι σε ΜΕΘ απευθύνει η οικογένειά του

Παιδιά και social media – Πότε η χρήση είναι βλαβερή

Καμπουριάζετε βλέποντας κινητό; Διορθώστε την κακή στάση σώματος σε 10΄