Πάτρα: Παντού αστυνομικοί έλεγχοι σήμερα, μετά την απαγόρευση άσκοπων μετακινήσεων – “Λουκέτο” σε Πλαζ, Νότιο Πάρκο, Ηρώων Πολυτεχνείου

Από τις 21:00 του Μεγάλου Σαββάτου έχουν τεθεί σε εφαρμογή οι νέοι αυστηρότεροι περιορισμοί στις μετακινήσεις, με τον διπλασιασμό των προστίμων, ώστε να αποτραπούν οι επισκέψεις στα σπίτια συγγενών και φίλων. Ο λόγος μετακίνησης για παροχή βοηθείας σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη, πρέπει να αποδεικνύεται εγγράφως και θα ελέγχεται σαρωτικά σε σχέση με το σημείο αναχώρησης και τον προορισμό.

Καταχρηστική χρήση του Β4 συνεπάγεται 300 ευρώ πρόστιμο, αφαίρεση πινακίδων για τον οδηγό και 150 ευρώ πρόστιμο στον συνοδηγό.

“Κλειστή” η παραλιακή ζώνη της Πάτρας

Εξάλλου, λόγω των περιορισμών της κυκλοφορίας που έχουν ανακοινωθεί για σήμερα Κυριακή του Πάσχα δεν θα μπορεί κανείς πατρινός να εισέλθει στον χώρο του Νότιου Πάρκου και της Πλαζ, όπως επίσης να κάνει την βόλτα του στην Ηρώων Πολυτεχνείου.

 

Δυτ. Ελλάδα: Γιατί μητέρα κατήγγειλε τον γιό της

Έρχονται deals και ανατροπές στα σούπερ μάρκετ – Τι αλλάζει στην αγορά των 15 δισ.

Μακροζωία: Οι must κανόνες για γερή καρδιά

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πάτρας, Αχαΐας σήμερα Πέμπτη 3 Ιουλίου

Πάτρα: Ο δικυκλιστής εκσφενδονίστηκε στον αέρα

Βραδιά από την ΚΟΙΝΟ_ΤΟΠΙΑ

Η εξομολόγηση της 49χρονης Σαρλίζ Θερόν: Έκανα one night stand με 26χρονο και ήταν καταπληκτικό

Αχαΐα: Κυκλοφορούσε …σαν κύριος με ψεύτικες πινακίδες