Ανακοίνωση του Απ. Κατσιφάρα για την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών

 

Ανακοίνωση του Απ. Κατσιφάρα για την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτριών και Νοσηλευτών:

Αυτονόητη υποχρέωση της Πολιτείας, η έμπρακτη αναγνώριση της προσφοράς του Νοσηλευτικού Προσωπικού της χώρας

Συνάντηση με το νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου “Άγιος Ανδρέας” είχε ο τ. Περιφερειάρχης, Απόστολος Κατσιφάρας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτριών και Νοσηλευτών.

Σε δήλωση του εξέφρασε το επίκαιρο μήνυμα του Τομέα Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της παράταξης Δυτική Ελλάδα-Δικαίωμα στην Πρόοδο, τονίζοντας τα εξής:

«Η πανδημία COVID-19 επιβεβαίωσε με τον πλέον αδιαμφισβήτητο τρόπο την σημαντικότητα του ρόλου των νοσηλευτριών και των νοσηλευτών στο σύστημα υγείας μίας χώρας

Οι υπηρεσίες που προσφέρει το νοσηλευτικό προσωπικό είναι ιδιαίτερα σημαντικές και ζωτικής σημασίας για τους ασθενείς καθώς αναλαμβάνει την ολοκληρωμένη φροντίδα τους (πρόληψη, θεραπεία και αποκατάσταση), πολλές φορές υπό αντίξοες και εξαντλητικές συνθήκες.

Η Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτριών και Νοσηλευτών αποτελεί μία αφορμή όχι μόνο για να θυμίσει σε όλους μας την ανεκτίμητη συνεισφορά τους στην κοινωνία αλλά και για συμπόρευση μαζί τους, προκειμένου η Πολιτεία να εγκύψει στα δίκαια αιτήματα : για άμεσους διορισμούς μόνιμου προσωπικού και την κάλυψη των αρκετών καινών οργανικών θέσεων, μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων χορήγηση επιδόματος βαρέας και ανθυγιεινής εργασίας με την συνέχιση και καταβολή του νοσοκομειακού τους επιδόματος που λήγει 30/06/2020.»

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Πάτρα: Το βουλκανιζατέρ που εφημερεύει την Κυριακή

68χρονος Βρετανός βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»

Μαρκ Ρούτε: Tο ΝΑΤΟ παραμένει στο πλευρό της Ουκρανίας

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ επιστρέφει στο Φεστιβάλ των Καννών

Η ανέξοδη μάσκα ομορφιάς που θα μειώσει την ερυθρότητα στο πρόσωπο σου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»

Ατρόμητος – ΟΦΗ 0-0: Φινάλε στην έβδομη θέση ο Ατρόμητος