Επικοινωνία Χριστίνας Αλεξοπούλου με Κτηματική Υπηρεσία για ΚΥΑ αιγιαλού

 

Την περασμένη Παρασκευή υπογράφτηκε η ΚΥΑ που καθορίζει τον τρόπο παραχώρησης των παραθαλάσσιων περιοχών για επαγγελματική χρήση, προκειμένου να διευκολύνει τις σχετικές διαδικασίες.

 

Με αφορμή το γεγονός αυτό, η Βουλευτής Αχαΐας Χριστίνα Αλεξοπούλου επικοινώνησε με τον Προϊστάμενο της Κτηματικής Υπηρεσίας της Πάτρας, κ. Παναγιώτη Κακούνη με τον οποίον συζήτησε θέματα της ΚΥΑ. Τονίστηκε η ανάγκη στήριξης των επαγγελματιών που αφορά, οι οποίοι έχουν πληγεί ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό. Στη δύσκολη αυτή χρονική συγκυρία, ο καθένας από την πλευρά του, πάντα στο πλαίσιο της νομιμότητας, οφείλει να συμβάλλει προς την κατεύθυνση αυτή και να διευκολύνει τις διαδικασίες.

 

Η συλλογική προσπάθεια αποτελεί μονόδρομο για την ανάπτυξη της χώρας και είναι ευθύνη όλων.

 

 

 

 

Θλίψη στην Πάτρα: “Εφυγε” στα 52 του ο γνωστός δικηγόρος Σπύρος Σορβατζιώτης – Το Σάββατο η κηδεία του

Καραμπόλα στην Πατρών-Πύργου – Επτά τραυματίες, ανάμεσά τους δύο παιδιά (ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ)

Πάτρα: Μεθυσμένος αθλητής “στούκαρε” σε σταθμευμένο όχημα στην Ακτή Δυμαίων! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: ΙΧ συγκρούστηκε με δίκυκλο γνωστού εμπόρου! Στο έδαφος ο άνδρας (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σοκαριστικό περιστατικό βίας στην πλ. Γεωργίου – 15 άτομα πλάκωσαν στο ξύλο δύο ανήλικα αγόρια και τους τραυμάτισαν με κλειδιά τα πρόσωπα!

Πάτρα: Τραγωδία στην Καποδιστρίου – Βρέθηκε νεκρός 50χρονος στον ακάλυπτο πολυκατοικίας (ΦΩΤΟ)

Μια έκρηξη σε οικοδομή προκάλεσε το μακελειό στα Βορίζια – Πάνω από 2.000 σφαίρες έπεσαν – Κλείνουν σχολεία – Πανικός στα νοσοκομεία

Κουνάβης – Κατσιγιάννης αντιμέτωποι για την προεδρία της ΔΕΕΠ Ν.Δ. Αχαΐας – Ποιοι τους στηρίζουν