Πάτρα – Εστίαση: Τέλος οι συστάσεις – Από 1η Ιουνίου, έλεγχοι και πρόστιμα

 

Σοβαρό προβληματισμό έχει προκαλέσει στη μεγάλη μερίδα των επαγγελματιών εστίασης της Πάτρας που λειτουργούν νομίμως, η λειτουργία επιχειρήσεων που παραβιάζουν τα νέα μέτρα για τον κορονοϊό. 

Πληροφορίες του tempo24, αναφέρουν ότι από Δευτέρα 1η Ιουνίου, οι έλεγχοι από την Αστυνομία θα είναι αυστηρότεροι και μάλιστα, κατά τις ίδιες πληροφορίες, δεν θα μένουν στις συστάσεις, αλλά θα επιβάλονται τα προβλεπόμενα πρόστιμα.

Ο σχεδιασμός των αστυνομικών αρχών, φέρεται να κρίνεται αναγκαίος, καθώς έχει διαπιστωθεί από την πρώτη εβομάδα της άρσης των μέτρων στην εστίαση, ότι αρκετοί επαγγελματίες δεν τηρούν τα μέτρα προστασίας και ασφάλειας του καταναλωτικού κοινού με αποτέλεσμα να έχει προκαλέσει έντονη δυσφορία στη μεγάλη πλειοψηφία των επαγγελματιών που εφαρμόζουν τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, προβληματισμό προκάλεσαν οι εικόνες συνωστισμού σε επιχειρήσεις την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας των καταστημάτων εστίασης και στο ΣΚΕΑΝΑ που έγινε δέκτης παραπόνων από μέλη επαγγελματίες για την τήρηση των μέτρων.  

Επεισόδια στη Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου: H Αστυνομία μπλόκαρε τα τρακτέρ, πέρασαν πεζοί οι αγρότες, ξύλο, χημικά και χρήση κρότου-λάμψης (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Αυτός είναι ο Πατρινός που έχασε την ζωή του στο τροχαίο με το φορτηγό στην Ιόνια Οδό – Ήταν πατέρας τριών παιδιών

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Άγριος ξυλοδαρμός γιατρού στο νοσοκομείο Αιγίου από ασθενή – Τον χτύπησε με μπουνιές στο πρόσωπο

Για το φλας ο άγριος ξυλοδαρμός του οδηγού λεωφορείου – Άφαντος ο δράστης της επίθεσης

Έφυγε από τη ζωή η Ελένη Πραποπούλου, μια από τις καλλονές της παλιάς Πάτρας

Αίγιο: Για παρακώλυση συγκοινωνιών κατηγορούνται δύο αγροτοσυνδικαλιστές – Δικογραφία και για τον αποκλεισμό στην Αχαγιά

Πάτρα: “Έφυγε” από τη ζωή η Κούλα Ροδοπούλου, μία γυναίκα που άφησε εποχή