Επίθεση με βιτριόλι: 35χρονη “Δεν ήταν αφορμή ο 40χρονος” – Τι δηλώνει ο Δικηγόρος του νεαρού Αιγιώτη

Άλλο είναι το κίνητρο της επίθεσης με βιτριόλι εναντίον της 34χρονης Ιωάννας, υποστήριξε ο δικηγόρος του 40χρονου άνδρα, με τον οποίο είχε σχέση η κατηγορούμενη, αφήνοντας μάλιστα να εννοηθεί ότι εμπλέκεται άλλο πρόσωπο.

Κληθείς να σχολιάσει τις πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν χθες, ότι η 35χρονη φέρεται να εκμυστηρεύτηκε σε μία παιδοψυχολόγο της αστυνομίας, ότι το κίνητρο της επίθεσης δεν ήταν ο 40χρονος, ο δικηγόρος Δημήτρης Γκαβέρας είπε πως “αυτή είναι και η δική μας άποψη. Ότι ξεκάθαρα υπάρχει κάποιος άλλος λόγος”.

Ο κ. Γκαβέρας επανέλαβε ότι αφορμή για την επίθεση με βιτριόλι δεν ήταν “η σχέση με τον εντολέα μου” και εξέφρασε την εκτίμηση ότι καθώς θα περνάει ο καιρός θα βγουν στο φως της δημοσιότητας αυτά τα στοιχεία “και θα μάθουμε τότε ποιο είναι το πρόσωπο αυτό για το οποίο έγινε όλη αυτή η πράξη”.

Μίλησε επίσης για την δύσκολη καθημερινότητα του 40χρονου φίλου της κατηγορουμένης, ξεκαθαρίζοντας πως ο εντολέας του δεν έχει μιλήσει πουθενά δημόσια.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε χθες το Star, η 35χρονη που κατηγορείται ότι έστησε ενέδρα και έριξε βιτριόλι στην Ιωάννα φέρεται να εκμυστηρεύτηκε σε μία παιδοψυχολόγο της αστυνομίας, ότι το κίνητρο της επίθεσης δεν ήταν ο 40χρονος. Συγκεκριμένα, η κατηγορούμενη φέρεται να ανοίχτηκε στην αξιωματικό της αστυνομίας, έχοντας συνομιλία μαζί της για διάστημα μίας ώρας.

Σε αυτή τη συνομιλία, φέρεται να είπε στην παιδοψυχολόγο πως δεν είναι ο 40χρονος η αιτία της επίθεσης. “Δεν θα ήμουν τόσο ανόητη για να καταστρέψω τη ζωή μου και τη ζωή της για έναν τέτοιο σκοπό” φέρεται να είπε η 35χρονη.

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του