Σε Πάτρα και Ζάκυνθο ο Δ. Κουτσούμπας-Το πρόγραμμα

Την Πάτρα και τη Ζάκυνθο επισκέπτεται ο γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, την Τρίτη 7 Ιούλη και την Τετάρτη 8 Ιούλη αντίστοιχα.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της επίσκεψής του, την Τρίτη 7 Ιούλη θα βρεθεί στην Πάτρα. Στις 8:30μμ, στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, θα μιλήσει σε σύσκεψη με φορείς του εργατικού – λαϊκού κινήματος με θέμα: «Οι εργαζόμενοι, οι βιοπαλαιστές αυτοαπασχολούμενοι, οι αγρότες της Αχαΐας πλήρωσαν πολλά. Μένουμε δυνατοί, οργανώνουμε την πάλη μας για να μην πληρώσουμε πάλι την κρίση τους».

Κατά τη δεύτερη ημέρα της περιοδείας του, την Τετάρτη 8 Ιούλη, ο κ. Κουτσούμπας θα βρεθεί στη Ζάκυνθο.  Σύμφωνα με το πρόγραμμά του, στις 7:00μμ, στο αίθριο του Πολιτιστικού Κέντρου, στο χωριό Σαρακηνάδο, θα μιλήσει σε σύσκεψη με φορείς του εργατικού – λαϊκού κινήματος με θέμα: «Οι εργαζόμενοι, οι βιοπαλαιστές αυτοαπασχολούμενοι – επαγγελματίες στον τουρισμό πλήρωσαν πολλά, να μην πληρώσουν ξανά την κρίση. Μένουμε δυνατοί, οργανώνουμε την πάλη μας για να μην πληρώσουμε πάλι την κρίση τους».  Αργότερα, στις 9:00μμ, θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στην Πλατεία Σολωμού.

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Η ανέξοδη μάσκα ομορφιάς που θα μειώσει την ερυθρότητα στο πρόσωπο σου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»

Ατρόμητος – ΟΦΗ 0-0: Φινάλε στην έβδομη θέση ο Ατρόμητος

Τάσος Ξιαρχό για την εμφάνιση της Klavdia στην Eurovision 2025: «Δεν μπορώ να ζηλέψω κάτι το οποίο είναι χάλια!»

Λάτσιο – Γιουβέντους 1-1: Σοκ στο τέλος για τη «Μεγάλη Κυρία»

Όσα πρέπει να ξέρετε για τη στείρωση της γάτας σας – Ποια είναι η κατάλληλη ηλικία

Κώστας Γενιδούνιας: Ο «βάσιμος λόγος» απόλυσής μου από την Hellenic Train είναι ότι είπα την αλήθεια

Με ελικόπτερο η διάσωση επιβάτη κρουαζερόπλοιου έξω από τη Ρόδο