Στο λιμάνι της Πάτρας ο Υπουργός Ναυτιλίας – Κάλεσε τους επιβάτες να τηρούν τα μέτρα προστασίας

Επίσκεψη στο λιμάνι πραγματοποίησε σήμερα Παρασκευή, ο  Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, στο πλαίσιο παρουσίας και επαφών του στην Πάτρα.

Σε δηλώσεις του τόνισε:

Είχα την ευκαιρία να διαπιστώσω από κοντά τον υποδειγματικό τρόπο με τον οποίο οι γυναίκες και οι άνδρες του Λιμενικού Σώματος υλοποιούν το πλάνο ενισχυμένων ελέγχων, όπως προβλέπεται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα.
Τους τελευταίους δύσκολους μήνες, η συμβολή του Λιμενικού Σώματος στην προστασία της δημόσιας υγείας υπήρξε καθοριστική.
Πολύ περισσότερο, όταν την ίδια στιγμή προστατεύει με αποφασιστικό τρόπο τα θαλάσσια σύνορα μας.
Θέλω να συγχαρώ τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος για την τόσο σημαντική προσφορά τους, να καλέσω τους επιβάτες να τηρούν σχολαστικά τις οδηγίες και τα μέτρα προστασίας και να διαβεβαιώσω όλους όσους επιθυμούν να έρθουν με πλοίο στη χώρα μας ή να ταξιδέψουν ακτοπλοϊκώς στα νησιά μας ότι κάνουμε όλα όσα πρέπει ώστε το ταξίδι τους να ξεκινήσει και να ολοκληρωθεί με ασφάλεια.

 

ΣΟΚ: 21χρονος κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του – Θρήνος στην Εγλυκάδα Πατρών

Τραγωδία στην Παναγοπούλα: Η μοίρα “έφερε” μαζί με το γάμο την κηδεία!-Η απόφαση της συντρόφου του 54χρονου νεκρού να παντρέψει σήμερα την κόρη της και να τιμήσει τον αδικοχαμένο Μάκη

Πάτρα: Χαμός στην Αγ. Σοφίας, επιτέθηκαν σε κοπέλα και αστυνομικό ΦΩΤΟ

Τραγωδία με δύο νεκρούς στην εθνική οδό: Επί ένα χιλιόμετρο το ΙΧ της 70χρονης κινείτο ανάποδα στο δρόμο – Σοκαριστικές λεπτομέρειες

Πάτρα: Θλίψη για τον θάνατο του “γάτου” Νίκου Παπαδημητρόπουλου

Πάτρα: Πέθανε ο δολοφόνος της Κωνσταντίνας Κουλούρη και της Ρεγγίνας Παπανδρέου

Πέθανε ξαφνικά η 28χρονη κόρη της Μπέσσυς και του Διαμαντή Λαιμού – Θρήνος στην εφοπλιστική οικογένεια

Πάτρα: Τροχαίο με τραυματισμό στην Παραλία – Σύγκρουση ΙΧ με δίκυκλο (ΦΩΤΟ)