Ιθάκη: Σκάφος προσάραξε σε ξέρα

 

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες χθες το Λιμεναρχείο Ιθάκης αναφορικά με σκάφος το οποίο είχε προσαράξει στη θαλάσσια περιοχή «ΑΓΡΙΟΓΑΤΟΣ» Ιθάκης.

Άμεσα τέθηκε σε εφαρμογή το τοπικό σχέδιο έκτακτης ανάγκης και στην περιοχή έσπευσε το Ε/Π -Α/Κ σκάφος «ΧΡΥΣΟΓΙΑΝΝΟΣ ΙΙΙ» Σ.Ι. 31, στο οποίο επέβαινε στέλεχος της οικείας Λιμενικής Αρχής και το οποίο εντόπισε το σκάφος «L’ ERG BLEU» σημαίας Ολλανδίας, με τρεις αλλοδαπούς επιβαίνοντες, να έχει  επικαθήσει σε ξέρα, χωρίς να παρουσιάζει εισροή υδάτων.
Το «L’ ERG BLEU» αποκολλήθηκε με τη συνδρομή του «ΧΡΥΣΟΓΙΑΝΝΟΣ ΙΙΙ» και συνοδεία του κατέπλευσε με ίδια μέσα στο λιμένα «ΦΡΙΚΩΝ» Ιθάκης με ασφάλεια.
Από το περιστατικό δεν υπήρξε τραυματισμός και δεν προκλήθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ από τη Λιμενική Αρχή Ιθάκης, που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του ανωτέρω σκάφους μέχρι προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας.
 

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Το δημόσιο «καρφί» για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου 

Πάτρα: Αθλητικό σωματείο ΑμεΑ καταγγέλλει το Δικηγορικό Σύλλογο: Μας αποκλείσατε από τον γιατρό μας -ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ

Jelly Pink: Το πιο cool ροζ mani του καλοκαιριού

Η Γαλλία απαγορεύει το κάπνισμα στις παραλίες, στα πάρκα και έξω από τα σχολεία

Ανύπαρκτες οι υποδομές για ΑμεΑ στη Δυτική Αχαΐα – Μια φωνή απόγνωσης

Σχέδιο ΗΠΑ για 60ήμερη εκεχειρία στη Γάζα με ανταλλαγή ομήρων και κρατουμένων

Η Νέα Αριστερά αποφάσισε αποχή από την προανακριτική για τα Τέμπη – «Αρνητική εξέλιξη» λέει ο ΣΥΡΙΖΑ

Πάτρα: Ποιες περιοχές θα μείνουν χωρίς νερό σήμερα Παρασκευή