ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – Πάτρα: Ήταν νεκρός στα σκαλιά και τον έκλεβαν!

Ένα απίστευτο περιστατικό που συνέβη στην Πάτρα συγκλονίζει.

Ήταν πρωί της 25ης Οκτωβρίου όταν ο 61χρονος Τάσος Καπουσίζης αισθάνθηκε αδιαθεσία και έπεσε νεκρός στα σκαλιά σπιτιού στην οδό Γεωργίου Ρούφου στην Πάτρα, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια του πολύ αγαπητού τεχνολόγου μηχανικού.

enpwqagvrw5f955c2fa4ef7.jpg

Αυτό που αποκαλύπτεται όμως από το οικογενειακό του περιβάλλον συγκλονίζει. Όταν οι συγγενείς του ειδοποιήθηκαν για τον θάνατο του δικού τους ανθρώπου, διαπίστωσαν ότι από τα προσωπικά του αντικείμενα έλειπε το κινητό του τηλέφωνο καθώς και τα χρήματα από το πορτοφόλι του, που βρέθηκε μεν αλλά ήταν άδειο!

Από όσα συνέβησαν προκύπτει ότι κατά πάσα πιθανότητα ο άτυχος άνδρας έπεσε θύμα κλοπής από κάποιον περαστικό όσο βρισκόταν νεκρός στα σκαλοπάτια του σπιτιού της Γεωργίου Ρούφου.

 

Δεν έχει γίνει γνωστό αν το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, καθώς η οικογένειά του, μέσα στο πένθος που βιώνει από την απώλεια του δικού της ανθρώπου, δεν έχει διάθεση να δώσει περισσότερη έκταση στο ζήτημα 

Ονόματα πασίγνωστων Πατρινών στη δικογραφία για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού – Διακινούσαν τεράστια “μαύρα” ποσά, κυκλοφορούσαν με πανάκριβα αυτοκίνητα (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία στην Πάτρα: Αυτή είναι η 45χρονη που έχασε την ζωή της στο τροχαίο στην Οβρυά

Πάτρα: Τραγική κατάληξη για τον 44χρονο που χάθηκε στις εκβολές του Γλαύκου ενώ ψάρευε – Ποιος είναι ο άτυχος άνδρας

Αχαΐα: Άγνωστος πυροβόλησε και τραυμάτισε ανήλικους-Μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας-Νοσηλεύονται σε σοκ

Πάτρα: Τραγωδία τα ξημερώματα στην Οβρυά – 45χρονη νεκρή σε τροχαίο ΦΩΤΟ

Μεγάλη φωτιά σε πτηνοτροφική μονάδα στη Δυτική Αχαΐα – Ακούστηκαν εκρήξεις (ΦΩΤΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Το Πατρινό Καρναβάλι 2026 πέρασε στην ιστορία – Φαντασμαγορική η Τελετή Λήξης, ραντεβού το 2027! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Έρευνες του Λιμενικού για τον εντοπισμό 44χρονου που αγνοείται στις εκβολές του ποταμού Γλαύκου – Είχε πάει για ψάρεμα (ΦΩΤΟ)