Αγρίνιο: Θρήνος για τον 39χρονο Γιώργο Κοκόση- Σκοτώθηκε σε τροχαίο

«Ήταν αγαπητός, εργατικός και νοικοκύρης. Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε», λένε οι φίλοι του αδικοχαμένο Γιώργου Κοκόση που έχασε τη ζωή του στο δυστύχημα που συνέβη στην Παραβόλα χθες το μεσημέρι.

Ο άτυχος 39χρονος έχασε τον έλεγχο του Ι.Χ.οχήματος του που ανατράπηκε με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Άφησε την τελευταία του πνοή πριν απεγκλωβισθεί από τους πυροσβέστες.

Η είδηση του θανάτου σόκαρε την τοπική κοινωνία σε Αγρίνιο, Παραβόλα και Θέρμο όπου δραστηριοποιούνταν στο χώρο των ζωοτροφών. Τα μηνύματα στα social media είναι ενδεικτικά της θλίψης που προκάλεσε η τραγωδία.

Η κηδεία του θα γίνει την προσεχή Κυριακή στη γενέτειρα του την Άνω Τραγάνα Παραβόλας, στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών.

Πηγή:agrinionews

ΝΕΟΤΕΡΑ: Ένας νεκρός από το τροχαίο στο Λάππα Δυτικής Αχαΐας – Δύο σοβαρά τραυματίες – Μικροεπεισόδια στο σημείο – ΦΩΤΟ

Οι “έξυπνες” κάμερες μπήκαν και στην Πάτρα – Σε ποια σημεία θα μας καταγράφουν

Πάτρα: Άνοιξε η κυκλοφορία στο μπλόκο της Περιμετρικής-Οι αγρότες παρέδωσαν δύο λωρίδες μετά από συμφωνία μα την Αστυνομία-Πώς θα γίνεται η κυκλοφορία-ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ξεκινάει σήμερα το πρόγραμμα για την παχυσαρκία με 30.000 δικαιούχους – Ποιοι θα λάβουν σήμερα και αύριο SMS

Πάτρα: “Τρίτωσε” το κακό το βράδυ των Χριστουγέννων! Τροχαίο στην Οβρυά – Στο Νοσοκομείο παιδάκι (ΦΩΤΟ)

Κλειστή η Περιμετρική μέσα στις γιορτές από τους αγρότες – Έπεται κυκλοφοριακή κατάρρευση στην Πάτρα!

Πάτρα: ΙΧ “καρφώθηκε” σε πινακίδα εμπορικού κέντρου (ΦΩΤΟ)

Δυτική Αχαΐα: 16χρονος ο νεκρός του τροχαίου στην παλαιά Πατρών-Πύργου – 17χρονος ανάμεσα στους τραυματίες