Νοσοκομείο Πύργου: Σήμερα η έναρξη λειτουργίας των νέων κλινών για κορονοϊό

 

 

Σήμερα τελικά και εκτός απροόπτου, θα πραγματοποιηθεί η μετακίνηση της ορθοπεδικής και της ουρολογικής κλινικής στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας, προκειμένου να ξεκινήσει η λειτουργία των 40 νέων κλινών για ασθενείς κορωνοιού στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου.

Όπως δήλωσε ο διοικητής του Γενικού νοσοκομείου Ηλείας κος Χρήστος Χριστόπουλος, έχει καταβληθεί τεράστια προσπάθεια τις τελευταίες ημέρες, για να τεθούν σε λειτουργία οι 40 νέες κλίνες, οι οποίες και θα εξυπηρετήσουν τις αυξημένες ανάγκες που υπάρχουν στο Νομό, όσον αφορά την περίθαλψη ασθενών με κορωνοϊό, ενώ δεν αποκλείεται να έχουμε την ανάπτυξη και περισσότερων κλινών για ασθενείς covid-19 αν αυτό κριθεί αναγκαίο.

https://www.patrisnews.com/

Παρί Σεν Ζερμέν: Νέος γύρος επεισοδίων στο Παρίσι στην παρέλαση των πρωταθλητών Ευρώπης

Την Τετάρτη στην Αίγυπτο ο Γεραπετρίτης με κυβερνητικό κλιμάκιο για τη Μονή Σινά

Πανελλήνιες 2025: Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία τη Δευτέρα για τους υποψήφιους των ΓΕΛ

Ρυζόγαλο φούρνου με μαστίχα Χίου 

Βέλγιο: Πενήντα δύο παιδιά γεννήθηκαν από σπέρμα δότη με καρκινογόνο μετάλλαξη

ΕΚΤ: Πιθανή νέα μείωση των επιτοκίων την Πέμπτη

Αναπάντητα ερωτήματα για τον αστυνομικό που αυτοκτόνησε μέσα στο Εγκληματολογικό Ερευνών – Σχεδίαζε να φύγει για διακοπές

Πάτρα: Το τρένο πέρασε με …όρθιες μπάρες – Ευτυχώς φρέναραν οι οδηγοί (ΒΙΝΤΕΟ)