Τι δηλώνει μοναχή για τα κρούσματα κορονοϊού στο μοναστήρι του Αγίου Ιωάννου Θεολόγου Βερίνου Αιγιαλείας – Δύο νοσηλεύονται

Με τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων Ιερώνυμο να είναι σε κατ’ οίκον περιορισμό καθώς βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, ερωτήματα έχει προκαλέσει μια από τις τελευταίες του δημόσιες εμφανίσεις στο γυναικείο μοναστήρι του Αγίου Ιωάννου Θεολόγου Βερίνου Αιγιαλείας, καθώς δυο μοναχές νοσηλεύονται από χθες με συμπτώματα του κορονοϊού στο νοσοκομείο του Ρίου.

Όπως εξηγεί στο newsit.gr αδελφή της Ιεράς Μονής οι μοναχές μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με ήπια συμπτώματα.

«Δυο μοναχές νοσηλεύονται στο νοσοκομείο με κορονοϊό. Μέχρι ώρας δεν υπάρχει κάποια ανησυχία για τις υπόλοιπες αδελφές. Ο Θεός ξέρει. Η αλήθεια είναι πως δεν παρουσίασαν υψηλό πυρετό, όμως επειδή εδώ έχουμε κάποιες γιατρίνες, υπέδειξαν ως πιο σωστό να μεταφερθούν οι μοναχές στο νοσοκομείο για να κάνουν το τεστ. Έτσι βρέθηκαν θετικές και νοσηλεύτηκαν για καλύτερα. Ποτέ δεν είχαμε εννέα αδελφές με προβλήματα υγείας, όπως είχε ακουστεί αρχικά, απλά τρεις εμφάνισαν πυρετό και οι δυο νοσηλεύτηκαν».

Δεν είναι γνωστό πώς προέκυψε η διασπορά του ιού στους κόλπους της Ιεράς Μονής. Ωστόσο σύμφωνα με την ανάρτηση της Ιεράς Μητρόπολης ο σεβασμιώτατος  Μητροπολίτης Ιερώνυμος παραβρέθηκε στη μονή την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου μνήμης των Αγίων Μαρτύρων Γαλακτίωνος και Επιστήμης μέρα εορτασμού της ονομαστικής εορτής της οσιωτάτης Γερόντισσας Επιστήμης.

 

Πηγή – Newsit

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: Παρέσυρε 27χρονη αστυνομικό με το ΙΧ της