Πάτρα: Κατέστρεψαν μηχανήματα και φόρτωσαν μπαταρίες σε αγροτικό – Μεγάλες ζημιές σε εταιρία (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών που μπήκαν σε εταιρία χωματουργικών και προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές.

Το περιστατικό σημειώθηκε τη νύχτα απέναντι από το Κλειστό Γυμναστήριο Τόφαλος, στην οδό Πανεπιστημίου.

20201205_091132_0.jpg

Οι άγνωστοι κατέστρεψαν μηχανήματα από τα οποία ξήλωσαν μπαταρίες.

O επιχειρηματίας Ανδρέας Πετρόπουλος δεν πίστευε στα μάτια του όταν σήμερα το πρωί επιχείρησε να μπει μέσα στην εταιρεία του. Οι δράστες είχαν σπάσει τα τζάμια των φορτηγών του, είχαν βγάλει τις μπαταρίες, τις είχαν φορτώσει σε ένα αγροτικό Νavara και ετοιμάζονταν να φύγουν.

 

 

20201205_091125.jpg

Ομως δεν κατάφεραν να απενεργοποιήσουν τον συναγερμό και έτσι δεν ολοκλήρωσαν το σχέδιό τους. Η ζημιά όμως που προκάλεσαν ήταν μεγάλη ενώ μπήκαν και στο γραφείο της εταιρείας αναζητώντας χρήματα.

20201205_090942.jpg

Ο κ. Πετρόπουλος είναι σε απόγνωση. Και όπως λέει δυστυχώς η ΕΛ.ΑΣ. προσπαθεί με ελάχιστα μέσα, με ένα μόνο περιπολικό τη νύχτα να αντιμετωπίσει την κατάσταση. Οσες φιλότιμες προσπάθειες και αν κάνουν οι αστυνομικοί, είναι ελάχιστοι και με λίγα μέσα.

 

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

Aποκλειστικό: Με δράση και καταγωγή από την Αχαΐα ο «Έλληνας Εσκομπάρ» της κοκαΐνης