Πάτρα: “Κούναγε” όλη τη νύχτα – 40 μετασεισμοί μετά τον ισχυρό σεισμό των 4,7 Ρίχτερ

 

Συνεχίζεται αμείωτη η σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή μεταξύ Αιγίου και Ναυπάκτου , όπου λίγε λεπτά μετά τα μεσάνυχτα είχαμε τον ισχυρό σεισμό των 4,7 βαθμών Ρίχτερ, ενώ το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο δίνει τη δόνηση 5,1 ρίχτερ. Το επίκεντρο του σεισμού, ήταν 32 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Πάτρας και 16 χιλιόμετρα από το Αίγιο. Το εστιακό βάθος ήταν 4 χιλιόμετρα. 

Από εκείνη την ώρα δεκάδες μετασεισμοί έχουν γίνει αισθητοί στην ευρύτερη περιοχή με τον μεγαλύτερο να φθανει τα 4,4 Ρίχτερ και τον μικρότερο τα 2,5.

Συνολικά έχουν καταγραφεί μέχρι τώρα 40 δονήσεις, γεγονός που μαρτυρά πως η περιοχή ειναι διεγερμένη , όπως άλλωστε εχει δηλώσει και ο καθηγητής σεισμολογίας Ακης Τσελέντης, που παρακολουθεί το φαινόμενο.

Να σημειωθεί ότι το tempo24 με συνεχείς αναρτήσεις καθόλη τη διάρκεια της νύχτας ενημέρωνε για την εξέλιξη του φαινομένου , που προκάλεσε φόβο σε πάρα πολλούς πολίτες. 

 

Στον ρυθμό των Ρίχτερ η Δυτική Ελλάδα – Συνεχής σεισμική δραστηριότητα (Συνεχής ενημέρωση)

Αχαΐα: Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων στο ύψος της Παναγοπούλας – Το ένα πήρε φωτιά, απανθρακώθηκε οδηγός, άλλοι δύο τραυματίστηκαν (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Τραγωδία στην Παναγοπούλα: Η μοίρα “έφερε” μαζί με το γάμο την κηδεία!-Η απόφαση της συντρόφου του 54χρονου νεκρού να παντρέψει σήμερα την κόρη της και να τιμήσει τον αδικοχαμένο Μάκη

Αχαΐα – Τραγωδία δίχως τέλος: Και δεύτερος νεκρός στο φρικτό τροχαίο στην Ολυμπία Οδό, ένας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Υπό έλεγχο η φωτιά στην Αιγιάλεια-Δόθηκε μάχη με τις φλόγες κοντά σε σπίτια – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Χαμός στην Αγ. Σοφίας, επιτέθηκαν σε κοπέλα και αστυνομικό ΦΩΤΟ

Τραγωδία με δύο νεκρούς στην εθνική οδό: Επί ένα χιλιόμετρο το ΙΧ της 70χρονης κινείτο ανάποδα στο δρόμο – Σοκαριστικές λεπτομέρειες

Δυτ. Ελλάδα: Απίστευτο περιστατικό – Ούρησε δημοσίως και ακολούθησε συμπλοκή!

Πάτρα: Θλίψη για τον θάνατο του “γάτου” Νίκου Παπαδημητρόπουλου