Πάτρα: Κραυγή αγωνίας από νοσηλεύτριες του “Αγ. Ανδρέα” – Δάκρυα στο τέλος κάθε βάρδιας – Μεγάλη διασπορά του κορονοϊού στην Α’ Παθολογική

 

Σε κείμενό τους που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του σωματείου εργαζομένων του νοσοκομείου “Αγ. Ανδρέας”, οι νοσηλεύτριες της Α’ Παθολογικής του νοσοκομείου εκφράζουν την αγωνία και την απελπισία τους για όσα αντιμετωπίζουν μετά και τα πρόσφατα κρούσματα κορονοϊού.

Συγκεκριμένα αναφέρουν:

Οι Νοσηλεύτριες της Α΄ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗΣ, σε μια ακόμη ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ- ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ, στην κατ΄ επανάληψιν δοκιμασία τους, όπου οι αρμόδιοι περί άλλων τυρβάζουν…..

       Αισθανόμαστε να αυτοτιμωρούμαστε στις βάρδιες της Παθολογικής, λέμε πως δεν μπορεί να είναι αλήθεια όλος αυτός ο όγκος δουλειάς, είναι μεγάλος ο φόρτος εργασίας! !        Είναι στιγμές που σταματάει το μυαλό και όλα γίνονται μηχανικά, αφου σαν μηχανές και άψυχα ρομπότ δουλεύουμε να προλάβουμε το χρόνο, γιατί αυτός μας κυνηγάει συνεχώς. 
      Θα μας πειτε ήταν επιλογή σας να γίνεται  νοσηλεύτριες, όμως δεν φανταστήκαμε ποτέ πως θα είμαστε νοσηλεύτριες με ικανότητες γραμματέα, τραυματιοφορέα, ασφάλειας νοσοκομείου, καθαρίστριας. γιατρού και ότι άλλο προκύψει. …..
       Και ότι αυτό θα με ακολουθεί για τα επόμενα 30 χρόνια της ζωής μας. .?
Δε μπορούμε να βλέπουμε συναδέλφους να δακρύζουν στο τέλος της βάρδιας απο τη πίεση της δουλειάς, να προσπαθούν να καλύψουν τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες και να αναγκάζονται να καλύψουν την ανυπαρξία άλλων συναδέλφων και όλα να τα δέχονται χωρίς να μιλάνε σαν κάτι απολύτως φυσιολογικό. !!!      
       Η εργασία μας είναι η μισή ζωή μας πρέπει να είναι ποιοτική και φυσιολογική και όχι σα να δουλεύουμε σε εργοστάσιο !!!!
       Ότι έχουμε τόσους θετικούς, άλλοι 2 συνοδοί σήμερα, η διασπορά στο τμήμα είναι ξεκάθαρο ότι είναι μεγάλου βαθμού, οι συνοδοί συνεχίζουν να περνάνε ελεύθερα την είσοδο και εμείς χωρίς αντίδραση παθητικά συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για το καλο του τμήματος, μας ξεπερνάει!!! 
                  Το χουμε ξαναπει………. Υπαρχει πρωτόκολλο γιατι ανησυχούμε;
    Υπαρχει μεγαλη διασπορά, φωνάζαμε απο πριν αλλα δεν μας υπολογίζει κανένας.
Δεν ακουγόμαστε πουθενα. Ειμαστε εκει μονο για τις βάρδιες. 
                               Πρέπει να πεθάνουμε;   Ανευθυνότητα μεγαλη
      Που είναι η Διοίκηση να λάβει τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να μην συνεχιστεί αυτό? 
                                         Η αδιαφορία στο μεγαλείο της………….

Μπήκαν στην Πάτρα οι αγρότες με τρακτέρ – Έκλεισαν την Περιμετρική, έβγαλαν με τα χέρια περιπολικό από το δρόμο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Επεισόδια στη Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου: H Αστυνομία μπλόκαρε τα τρακτέρ, πέρασαν πεζοί οι αγρότες, ξύλο, χημικά και χρήση κρότου-λάμψης (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Ουρές οχημάτων στην Περιμετρική της Πάτρας – Κλειστός επ’ αόριστον ο δρόμος από τους αγρότες, πρόταση στο τραπέζι για κινητοποίηση στη Γέφυρα την Τρίτη (ΦΩΤΟ)

Αυτός είναι ο Πατρινός που έχασε την ζωή του στο τροχαίο με το φορτηγό στην Ιόνια Οδό – Ήταν πατέρας τριών παιδιών

Σοκαριστικό τροχαίο στο κέντρο της Πάτρας: Ο δικυκλιστής εκφενδονίστηκε πάνω σε ΙΧ (ΦΩΤΟ)

Για το φλας ο άγριος ξυλοδαρμός του οδηγού λεωφορείου – Άφαντος ο δράστης της επίθεσης

Αίγιο: Για παρακώλυση συγκοινωνιών κατηγορούνται δύο αγροτοσυνδικαλιστές – Δικογραφία και για τον αποκλεισμό στην Αχαγιά

Τραγωδία σε παράδρομο της Ιόνιας Οδού – Νεκρός Πατρινός οδηγός φορτηγού μετά από ανατροπή (ΦΩΤΟ)