Κορονοϊός – Πάτρα: “Ουρές” με μάσκες και αποστάσεις έξω από τα καταστήματα – Οι ανάγκες των καταναλωτών δεν περίμεναν ούτε μια μέρα… ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

“Ουρές” στο εμπορικό κέντρο της Πάτρας με το “καλημέρα” του ανοίγματος της αγοράς μετά το lockdown! 

Σε όλες σχεδόν τις κεντρικές οδούς της πόλης, καταναλωτές τηρώντας τα μέτρα προστασίας, μάσκες, προτεραιότητα και τα μέτρα στο εσωτερικό των καταστημάτων ανάλογα με τα τετραγωνικά που καλύπτουν.

Είναι η πρώτη μέρα που ανοίγουν τα καταστήματα μετά από σχεδόν δύο μήνες (κλειστά και click away) και φαίνετα ότι οι ανάγκες που γεννήθηκαν στους καταναλωτές δεν περίμεναν ούτε μία μέρα παραπάνω… Αυστηρή είναι και η επιτήρηση των μέτρων από την Αστυνομία. 

Παράταση ως το 2026 στην εξώδικη επίλυση με «κούρεμα» προστίμων έως 75%

Με μηνιγγίτιδα και Γκιλαίν Μπαρέ δύο παιδάκια στο ΠΓΝΠ

Συνελήφθη εργαζόμενος ξενοδοχείου στα Χανιά για απόπειρα ασέλγειας σε 17χρονο

Συγκρούστηκαν δύο λεωφορεία στη Λεωφόρο Καραμανλή στη Βούλα – Τουλάχιστον 10 τραυματίες, ανάμεσά τους και ανήλικος

Ο γιατρός του Ντιόγκο Ζότα αποκάλυψε τις τελευταίες ώρες του σταρ της Λίβερπουλ – «Ταξίδεψε νύχτα για να αποφύγει τη ζέστη»

Αχαΐα: Γυναίκα ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από τη θάλασσα

Τι πρέπει να έχετε στο μυαλό σας όταν πάτε βόλτα με τον σκύλο σας τις μέρες που έχει ζέστη

Τσιάρας: Οι εντατικοί έλεγχοι που προαναγγείλαμε έφεραν μαζικές αποχωρήσεις από το πρόγραμμα επιδοτήσεων για βιολογική κτηνοτροφία και μελισσοκομία