Πάτρα: “Εφυγε” στα 53 του ο Γιώργος Αραβαντινός – ΦΩΤΟ

 

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 53 ετών ο Γιώργος Αραβαντινός. Γνωστός στην πατραϊκή κοινωνία και ιδιαίτερα στο χώρο της εστίασης καθώς είχε εργαστεί κατά το παρελθόν σε πολύ γνωστά νυχτερινά καταστήματα της πόλης. Υπήρξε σε νεαρή ηλικία πυγμάχος της αγαπημένης του Παναχαϊκής, της οποίας ήταν και ένθερμος οπαδός. Χαμογελαστός και ιδιαίτερα αγαπητός, η  είδηση του θανάτου του  “πάγωσε” όλους όσοι τον γνώριζαν.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν κατακλυστεί από μηνύματα φίλων του, που τον αποχαιρετούν.

Πάτρα: "Εφυγε" στα 53 του ο Γιώργος Αραβαντινός - ΦΩΤΟ

 

Πάτρα: Θλίψη για την απώλεια του Σάκη Παναγιωτόπουλου

Πάτρα: Πανικός από φωτιά τα ξημερώματα ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Σεισμική δόνηση αισθητή στην Πάτρα

Πάτρα: Προφυλακίστηκε η Ειρήνη Μουρτζούκου – Απολογήθηκε με υπόμνημα (ΒΙΝΤΕΟ)

Στα δικαστήρια της Πάτρας για την απολογία της η Ειρήνη Μουρτζούκου – Οργή και αποδοκιμασίες από το πλήθος (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

«Απασφάλισε» η μητέρα της Μουρτζούκου: «Μέχρι να συλληφθεί η κόρη μου είχε σχέσεις με την Πόπη, διασκέδαζαν μαζί – Δέχομαι απειλές»

Ο Γενικός Διευθυντής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Νίκος Καρακούκης αναλαμβάνει την επαναξιολόγηση του υλικού που κατασχέθηκε στην Πάτρα

Κ. Αχαΐα: Μία σύλληψη για το άγριο επεισόδιο στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ