Πάτρα: Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ στις φυλακές Αγ. Στεφάνου για αποτροπή ομαδικής απόδρασης

 

Αιφινιδιαστικός έλεγχος στις φυλακές Αγίου Στεφάνου της Πάτρας πραγματοποίησαν την Παρασκευή αστυνομικές δυνάμεις παρουσία εισαγγελέα.

Μεταξύ των ευρημάτων ήταν αυτοσχέδιο μαχαίρι, μέχρι κινητά, “έξυπνα” ρολόγια και χάπια.

Η επιχείρηση δεν έγινε τυχαία , καθώς υπήρχαν πληροφορίες, καθώς και υποψίες, για σχέδιο ομαδικής απόδρασης από το σωφρονιστικό κατάστημα.

Πάτρα: Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ στις φυλακές Αγ. Στεφάνου για αποτροπή ομαδικής απόδρασης

Να σημειωθεί οτι κατά τη διάρκεια όλης της έρευνας ήταν παρών και συντόνιζε ο αστυνομικός διευθυντής Αχαΐας, ταξίαρχος Γιώργος Μιχαλόπουλος. Ενώ ο επικεφαλής της Διεύθυνσης Υπηρεσίας Εξωτερικής Φρούρησης Καταστημάτων Κράτησης (ΔΥΕΦΚΚ) Υποστράτηγος Σπυρίδων Σκλάβος, ήταν παρών στην επιχείρηση.

Πάντως από χθες έχει ξεκινήσει διαδικασία μεταγωγής πολλών κρατουμένων στις φυλακές της Αττικής που θεωρούνται πως ήταν μεταξύ των “εγκεφάλων”  της σχεδιαζόμενης απόπειρας.

Μεταξύ αυτών και ο θεωρούμενος ως ηθικός αυτουργός της δολοφονίας του γνωστού δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Πάτρα: Σήμερα η κηδεία του Βασίλη Αγγελόπουλο που “έφυγε” νωρίς

Νέο σοκ στη Δυτική Ελλάδα: Έφυγε από τη ζωή 28χρονος

Νέα τραγωδία στη Δυτική Ελλάδα: Άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος στο μπαλκόνι του σπιτιού του

Αχαΐα: Πυρκαγιά σε καφέ (ΦΩΤΟ)

Παραλίγο τραγωδία στην Πάτρα: Πήγε να περάσει τον δρόμο και την “πάτησε” το λεωφορείο

Αχαΐα: Διέρρηξαν εξοχικό πρώην Υπουργού – Τι αφαίρεσαν

Πάτρα: Τροχαίο με εμπλοκή δικύκλου – Τραυματίστηκε αστυνομικός

Πάτρα: Κεραυνός “χτύπησε” χειριστή μηχανήματος στο κέντρο της πόλης! Πανικός στην οδό Μπουμπουλίνας-ΦΩΤΟ