Πατρών – Πύργου: Rapid test για τον κορονοϊό στο ύψος της Κάτω Αχαΐας

Ράπιντ-τεστ για εντοπισμό πιθανών κρουσμάτων κορονοϊού θα πραγματοποιηθούν στις 9.30 το πρωί της Κυριακής (30/1) στα φανάρια της Κάτω Αχαΐας στη συμβολή με την εθνική οδό Πατρών-Πύργου.

Οι έλεγχοι θα πραγματοποιηθούν, ύστερα από σχετικό αίτημα του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, σε οδηγούς και επιβάτες διερχόμενων οχημάτων και από συνεργείο του ΕΟΔΥ με τη συνδρομή των τοπικών αρχών.

Προκαλούνται όσοι διέλθουν από το συγκεκριμένο σημείο το πρωί της Κυριακής για τη συνεργασία τους με το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ.

Σεπόλια: «Του έριξαν δύο φορές και φύγανε» λέει ο πατέρας του 17χρονου που τραυματίστηκε στους πυροβολισμούς

Περπάτημα: Πόσα λεπτά την ημέρα μας βοηθούν να χάσουμε τα έξτρα κιλά;

ΛΔ Κονγκό: Τουλάχιστον 104 νεκροί από τις πλημμύρες στις όχθες της λίμνης Τανγκανίκα

Μπενφίκα – Σπόρτινγκ 1-1: Ισοπαλία στο πορτογαλικό ντέρμπι με «μαγικό» Βαγγέλη Παυλίδη

Μάκης Βορίδης για το μεταναστευτικό: «Για τους παράνομους μετανάστες πρέπει να υπάρχει κύρωση – Αυτό σημαίνει φυλακή»

Ατλέτικο Μαδρίτης – Σοσιεδάδ 4-0: Ο εντυπωσιακός Σέρλοθ «καθάρισε» για τους γηπεδούχους

Εκλογές σήμερα στην Αλβανία – Ο Έντι Ράμα διεκδικεί τέταρτη θητεία

Πάτρα: Έρχονται βροχές – Αλλάζει από σήμερα το σκηνικό του καιρού