Επίσκεψη Μυλωνά στις εργασίες αποκατάστασης της οδού που οδηγεί στο ΧΥΤΑ Φλόκα

Ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαϊας Σπύρος Μυλωνάς από κοινού με τον πρόεδρο του ΣΥΔΙΣΑ Γρηγόρη Αλεξόπουλο και τον πρόεδρο της κοινότητας Φλόκα Ανδρέα Σταθόπουλο, επισκέφθηκαν τις εργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη επί της οδού που οδηγεί στο ΧΥΤΑ Φλόκα.

Ο συγκεκριμένος δρόμος υπέστη σοβαρές ζημιές από τις βροχοπτώσεις της τελευταίας περιόδου με αποτέλεσμα να έχει γίνει προβληματική η οδική πρόσβαση προς το ΧΥΤΑ.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ενημερώθηκε για το πρόβλημα και παρενέβη με εργολαβία αποκατάστασης των ζημιών. 

Οι Μυλωνάς, Αλεξόπουλος και Σταθόπουλος είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν τις εργασίες που πραγματοποιούνται ενώ παράλληλα εξέφρασαν την ικανοποίησή τους τόσο για τη γρήγορη αντίδραση της Περιφέρειας όσο και για την αποκατάσταση της ασφαλούς και άνετης πρόσβασης προς το χώρο του ΧΥΤΑ Φλόκα. 

 

ΣΟΚ: 21χρονος κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του – Θρήνος στην Εγλυκάδα Πατρών

Πάτρα: Θλίψη για τον θάνατο του “γάτου” Νίκου Παπαδημητρόπουλου

Πάτρα: Πέθανε ο δολοφόνος της Κωνσταντίνας Κουλούρη και της Ρεγγίνας Παπανδρέου

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον περιφερειακό σύμβουλο Άρη Τηλιγάδη, που “έφυγε” μετά από μάχη με ασθένεια

Πάτρα: Βρέθηκε νεκρός έξω από το σπίτι του – Τι “βλέπει” η ΕΛ.ΑΣ

“Bγήκαν” μαχαίρια έξω από νυχτερινό κέντρο – Ξεκαθάρισμα λογαριασμών στο κέντρο της Πάτρας

Πάτρα: “Φως” στα αίτια θανάτου του 21χρονου στην Εγλυκάδα, που κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του – Σήμερα η νεκροψία

Σεισμική δόνηση έγινε αισθητή στην Πάτρα