Επίσκεψη Μυλωνά στις εργασίες αποκατάστασης της οδού που οδηγεί στο ΧΥΤΑ Φλόκα

Ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαϊας Σπύρος Μυλωνάς από κοινού με τον πρόεδρο του ΣΥΔΙΣΑ Γρηγόρη Αλεξόπουλο και τον πρόεδρο της κοινότητας Φλόκα Ανδρέα Σταθόπουλο, επισκέφθηκαν τις εργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη επί της οδού που οδηγεί στο ΧΥΤΑ Φλόκα.

Ο συγκεκριμένος δρόμος υπέστη σοβαρές ζημιές από τις βροχοπτώσεις της τελευταίας περιόδου με αποτέλεσμα να έχει γίνει προβληματική η οδική πρόσβαση προς το ΧΥΤΑ.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ενημερώθηκε για το πρόβλημα και παρενέβη με εργολαβία αποκατάστασης των ζημιών. 

Οι Μυλωνάς, Αλεξόπουλος και Σταθόπουλος είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν τις εργασίες που πραγματοποιούνται ενώ παράλληλα εξέφρασαν την ικανοποίησή τους τόσο για τη γρήγορη αντίδραση της Περιφέρειας όσο και για την αποκατάσταση της ασφαλούς και άνετης πρόσβασης προς το χώρο του ΧΥΤΑ Φλόκα. 

 

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του