Rapid test αύριο στην Πάτρα – Που θα γίνουν

Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι συνεχίζονται με την συνεργασία  της Διοίκησης της 6ης ΥΠΕ και του ΕΟΔΥ για τον εντοπισμό των κρουσμάτων που δεν φέρουν  εμφανή συμπτώματα του νέου κορονοιού και ενισχύουν τη διασπορά της νόσου.

Για αύριο Τετάρτη 3 Μαρτίου έχουν προγραμματιστεί  δειγματοληπτικοί έλεγχοι στους μαθητές και εκπαιδευτικούς του  Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου Πάτρας, του 3ο Ειδικού Νηπιαγωγείου και 3ο Ειδικού  Δημοτικού  Σχολείου Πατρών,  του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Καλαβρύτων, στους εξυπηρετούμενους και τους εργαζόμενους του ΚΕΦΙΑΠ, στους φιλοξενούμενους και το προσωπικό της Μονάδας Φιλοξενίας Ηλικιωμένων «Καλλιμανοπούλειο Εκκλησιαστικό Διακονικό Κέντρο» στα Καλάβρυτα, στο προσωπικό της  Υπηρεσίας Ηλεκτροφωτισμού του Δήμου Πατρέων και στο προσωπικό και τους φιλοξενούμενους του  Κέντρου Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας «ΜΑΧΗΤΕΣ».

Παράλληλα, δειγματοληπτικοί έλεγχοι θα πραγματοποιηθούν στην πλατεία Βασιλέως Γεωργίου Α’, για το ευρύ κοινό, κατά τις πρωινές ώρες.

Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι διενεργούνται από έμπειρα στελέχη του ΕΟΔΥ με rapid test.

 

ΣΟΚ: 21χρονος κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του – Θρήνος στην Εγλυκάδα Πατρών

Πάτρα: Θλίψη για τον θάνατο του “γάτου” Νίκου Παπαδημητρόπουλου

Πάτρα: Πέθανε ο δολοφόνος της Κωνσταντίνας Κουλούρη και της Ρεγγίνας Παπανδρέου

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον περιφερειακό σύμβουλο Άρη Τηλιγάδη, που “έφυγε” μετά από μάχη με ασθένεια

“Bγήκαν” μαχαίρια έξω από νυχτερινό κέντρο – Ξεκαθάρισμα λογαριασμών στο κέντρο της Πάτρας

Πάτρα: “Φως” στα αίτια θανάτου του 21χρονου στην Εγλυκάδα, που κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του – Σήμερα η νεκροψία

Σεισμική δόνηση έγινε αισθητή στην Πάτρα

Πάτρα: Σφοδρή σύγκρουση ΙΧ με δίκυκλο – Εκτινάχθηκε ο οδηγός της μηχανής – ΦΩΤΟ