“Κατάπιε” Δημοσιογράφο η λίμνη της Καστοριάς σε ζωντανή σύνδεση – ΒΙΝΤΕΟ

18/10/2017 | 11:05

Μία άτυχη στιγμή είχε “στον αέρα” η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Ελένη Ιατρού, κατά τη διάρκεια ζωντανής σύνδεσης από τη λίμνη της Καστοριάς.

Ενώ η δημοσιογράφος βρισκόταν στον αέρα, κάνοντας ρεπορτάζ για τη μείωση των υδάτων στη λίμνη Καστοριάς, προσπάθησε να περπατήσει στη λίμνη, με αποτέλεσμα να κολλήσει το πόδι της στη λάσπη.

Η δημοσιογράφος αντιμετώπισε με χιούμορ το περιστατικό, ενώ οι παρουσιαστές της εκπομπής θέλησαν να την πειράξουν, αναφέροντας ότι το πλάνο θα μείνει εκεί μέχρι να βγει η συνάδελφός τους.

Τελικά, η δημοσιογράφος κατάφερε με βοήθεια να βγάλει το πόδι της από την λάσπη και να συνεχίσει το ρεπορτάζ.

Δείτε ΕΔΩ βιντεο

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ