Αχαΐα: Αστυνομικός “έριξε” πρόστιμο σε…αστυνομικό γιατί δεν φορούσε μάσκα

Αστυνομικός “έριξε” πρόστιμο 300 ευρώ σε αστυνομικό για μη χρήση μάσκας.

Το περιστατικό έγινε πρόσφατα σε κατάστημα σούπερ μάρκετ της Αχαΐας, όταν η Αστυνομία κλήθηκε από την προϊσταμένη της επιχείρησης γιατί ο συγκεκριμένος άνδρας, που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, αρνείτο να φορέσει την μάσκα του ενώ ψώνιζε.

Οι αστυνομικοί έφθασαν στο κατάστημα και αμέσως επέβαλλαν το προβλεπόμενο πρόστιμο στον αστυνομικό ο οποίος καλείται τώρα να πληρώσει για την επιμονή του να μην συμμορφωθεί στα προβλεπόμενα μέτρα για την μη διασοπρά του κορονοϊού.

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news ο συγκεκριμένος αστυνομικός φέρεται να είχε προκαλέσει και πάλι προβλήματα, μη χρησιμοποιώντας μάσκα στη διάρκεια επισκέψεών του στο κατάστημα.

Πάτρα: Η ανήλικη τα “έτσουζε” και οι υπεύθυνοι του καταστήματος βρέθηκαν με χειροπέδες

Ο δρόμος-καρμανιόλα: Ο 25χρονος Αλέξανδρος από την Πάτρα “έσβησε” επί τόπου στο τροχαίο! – 4 νεκροί σε 6 μήνες!

Πάτρα: Άγριο επεισόδιο σε νυχτερινό μαγαζί – Τον έριξε αναίσθητο από γροθιά και όπλισε πιστόλι σε βάρος του

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο οπαδικής βίας ανάμεσα σε ανήλικους-Ο ένας τραυματίστηκε από μαχαίρι-Συνελήφθη ο δράστης

Με υπερηφάνεια η μεγάλη παρέλαση για το έπος της 28ης Οκτωβρίου στην Πάτρα-ΔΕΙΤΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Pink the city 2025: Η παρουσία της 6ης ΥΠΕ με το πρόγραμμα “EUCanScreen” – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πάτρα: Οι μαθητές τίμησαν την Εθνική Επέτειο – Κατέθεση στεφάνων στην πλ. Όλγας ΦΩΤΟ

Πάτρα: Ματαιώθηκε το μαθητικό πάρτι με άφθονο αλκοόλ σε κλαμπ, μετά το ρεπορτάζ του tempo24