Στο Νοσοκομείο του Ρίου 27χρονη με θρόμβωση – Είχε εμβολιαστεί πριν λίγες ημέρες

Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών διακομίστηκε από το Νοσοκομείο Κερκύρας 27χρονη κοπέλα με συμπτώματα θρόμβωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news η 27χρονη πριν από 13 ημέρες είχε εμβολιαστεί με το εμβόλιο της Johnson & Johnson.

Η κοπέλα εμφάνισε συμπτώματα αδυναμίας στα άκρα, σημάδια κόπωσης και δυσκολία στην κίνηση και έτσι άμεσα διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας.

Μετά από σειρά εξετάσεων και παρά την αγωγή που της χορήγησαν οι γιατροί στην Κέρκυρα, η κατάστασή της κρίνεται σοβαρή και έτσι αποφασίστηκε να διακομιστεί στο Νοσοκομείο του Ρίου όπου νοσηλεύεται στην Παθολογική Κλινική.

Κύβος ερρίφθη για Σπανούλη στη Μονακό – Τι λένε οι Γάλλοι για το μέλλον του

Τέξας: 64χρονη με όπλο απειλούσε να δώσει τέλος στη ζωή της καθισμένη σε καρέκλα στη μέση του δρόμου

Θ. Κοντογεώργης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Η πολιτική ευθύνη πρέπει να αναλαμβάνεται

Από τη Δευτέρα 30 Ιουνίου οι εγγραφές και μετεγγραφές για ΓΕΛ και ΕΠΑΛ

Δεν μπορείτε να κοιμηθείτε με τη ζέστη; Το απροσδόκητο κόλπο που θα σας βοηθήσει

Αθηνά Οικονομάκου: «Ο Μπρούνο είναι τόσο σημαντικός άνθρωπος για μένα»

H ιστορία πίσω από το πιο διάσημο side-eye του Χόλιγουντ: Η Σοφία Λόρεν ήταν κάθε άλλο παρά ανταγωνιστική

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τη μετεγγραφή του Σουαλιό Μεϊτέ από την Μπενφίκα