Η νεκροψία νεκροτομή που θα διενεργηθεί σήμερα, θα δείξει τα ακριβή αίτια θανάτου του 52χρονου Άγγελου Κολοβούρη ο οποίος είχε φρικτό τέλος στην Χαλανδρίτσα, όταν καταπλακώθηκε από μηχάνημα συγκομιδής πατάτας.
Όπως χθες έγραψε το tempo24.news ο άτυχος αγρότης και πατέρας ενός 9χρονου κοριτσιού από την Πάτρα βρισκόταν στην περιοχή της Χαλανδρίτσας, σε χωράφι που είχε, για να μαζέψει πατάτες.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες εκεί βρισκόταν και η σύζυγός του, ενώ ο 52χρονος ξαφνικά και στη διάρκεια ενός ελιγμού, φέρεται να έχασε τον έλεγχο του αγροτικού μηχανήματος, με αποτέλεσμα να σφηνωθεί στον κορμό ενός δέντρου και το μηχάνημα να του ασκήσει ασφυκτική πίεση στο στήθος.
Τον άτυχο άνδρα κατάφεραν να απεγκλωβίσουν πυροσβέστες οι οποίοι έφθασαν στο σημείο και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Χαλανδρίτσας, όπου οι γιατροί κατέβαλλαν υτπεράνθρωπες προσπάθειες γηια να τον επαναφέρουν στη ζωή. Δυστυχώς όμως δεν τα κατάφεραν.