Πύρινη κόλαση στην Αχαΐα: Τί είπε ο πυροσβέστης που συγκίνησε όλη την Ελλάδα, δροσίζοντας ένα φοβισμένο σκυλάκι – ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ

 

Λίγη ώρα αφότου η Ελεκίστρα είχε τυλιχτεί από την πύρινη λαίλαπα και με τις φλόγες να έχουν οριοθετηθεί, οι πυροσβέστες προσπαθούν να σβήσουν τις μικρές εστίες που έχουν απομείνει ενεργές.

Μέσα στον πανικό ένα μικρό σκυλάκι έξω από κατοικία που υπέστη ζημιές από τις φλόγες, τράβηξε το βλέμμα του πυροσβέστη Γιώργου Καριώτη, που σταμάτησε για να του δώσει λίγο νερό.

Χωρίς δισταγμό, το άτυχο ζώο άρχισε κατευθείαν να πίνει, έχοντας για ώρες μείνει μέσα στις υψηλές θερμοκρασίες και τις φλόγες.

Η κίνηση του Πατρινού πυροσβέστη, όπως ήταν φυσικό συγκίνησε το πανελλήνιο, που έσπευσε να τον συγχαρεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο ίδιος, συγκινώντας ακόμη περισσότερο είπε για  αυτή του την πράξη:

“Προσωπικά δεν έκανα τίποτα περισσότερο από μια αυτόματη αντίδραση”. 

Πάτρα – Συγκινεί Πυροσβέστης: Σταμάτησε και έδωσε νερό σε σκυλάκι που κάηκε το σπίτι του (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Wall Street: Κλείσιμο με πτώση

Μίνι καλοκαίρι με 30άρια και σκόνη που θα καλύψει όλη τη χώρα -Αλλαγή με καταιγίδες από Κυριακή

Υπερανάλυση: Ο πιο ήσυχος σαμποτέρ σου

Ο Θ. Ξυλιάς στον Εσπερινό στην Αγυιά για τους Αγίους Κωνσταντίνο και Ελένη

Θεατρικό σεμινάριο για επαγγελματίες ηθοποιούς από την Κερασία Σαμαρά

Γάζα: Διαψεύδει ο ΟΗΕ ότι το Ισραήλ επέτρεψε να περάσει η ανθρωπιστική βοήθεια στον άμαχο πληθυσμό

Όλα όσα θες να ξέρεις για τις λοιμώξεις αυτιού στη γάτα σου

Ημερίδα εκπαιδευτικών: «Δημοκρατία,Αξιολόγηση και Τεχνητή Νοημοσύνη στο Δημόσιο  Σχολείο»