Που δραστηριοποιείται επαγγελματικά ο γιος του Γιώργου Παπανδρέου

10/04/2018 | 11:32

Ο Ανδρέας Παπανδρέου junior μπορεί να προέρχεται από πολιτική οικογένεια, αλλά είναι από τις περιπτώσεις παιδιών που δεν θέλουν να ακολουθήσουν την οικογενειακή παράδοση.

Ο γιος του Γιώργου Παπανδρέου έχει σπουδάσει κοινωνιολογία, αλλά τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τον βελονισμό και μάλιστα διδάσκει μελισσοβελονισμό. Πρόκειται για βελονισμό με κεντριά μελισσών σε βελονιστικά σημεία, σε αρθρώσεις και άλλα σημεία του ανθρώπινου σώματος.

Όσο για το τι κάνει πρακτικά, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, τη δύναμη της καρδιάς, τη διαπερατότητα των αγγείων, έχει αντιφλεγμονώδη δράση, ενώ ενεργοποιεί το ανοσποιητικό και το ρυθμίζει.

Σύμφωνα με το Secret, εκτός από τον βελονισμό διοργανώνει και εκδρομές με ιστιοφόρο όπου αφιερώνει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου του.

Η αγάπη του για τα ταξίδια και την Ελλάδα είναι γνωστή και μεγάλη και για αυτό τον λόγο δημιούργησε μια ομάδα, η οποία έχει δική της ιστοσελίδα και αποτελείται από νέους ανθρώπους που εργάζονται στη θάλασσα και αναλαμβάνουν κρουαζιέρες με ιστιοπλοϊκό σε νησιά των Κυκλάδων.

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Άγριος ξυλοδαρμός γιατρού στο νοσοκομείο Αιγίου από ασθενή – Τον χτύπησε με μπουνιές στο πρόσωπο

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Aποκλειστικό: Με δράση και καταγωγή από την Αχαΐα ο «Έλληνας Εσκομπάρ» της κοκαΐνης

Πάτρα: Σοκαριστικό τροχαίο με σύγκρουση δύο δικύκλων – Η τρελή πορεία της μηχανής – ΦΩΤΟ

Κόντρα Πιερρακάκη – Φάμελλου στη Βουλή: «Έχετε μονοπώλιο στην τοξικότητα» – «Σταματήστε να κρύβεστε πίσω από το δημοσιονομικό κόφτη