Σοκ στην Πάτρα: “Εφυγε” ξαφνικά ο Νίκος Παπαγεωργίου

 

Θλίψη στην τοπική κοινωνία προκάλεσε ο αιφνίδιο θάνατος του Νίκου Παπαγεωργίου

Κατέρρευσε το μεσημέρι της Δευτέρας στην οδό Γούναρη, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά δεν άντεξε.

Εφυγε από τη ζωή λίγους μήνες μετά το θάνατο της μητέρας του.

Οπως αναφέρει το camerastyloonline.wordpress.com, ο Νίκος Παπαγεωργίου υπήρξε ένας αγαθός, ανιδιοτελής άνθρωπος που μεταξύ άλλων βοήθησε την τέχνη μέσα από τη δημοσιογραφία αναδεικνύοντας τις θεατρικές ομάδες της Πάτρας τις ερασιτεχνικές κυρίως, αλλά όχι μόνο, όλη την τέχνη της Πάτρας στις εκπομπές του (για πολλά χρόνια στο διαδικτυακό τηλεοπτικό κανάλι όπου συνεργαζόταν με τον Άγγελο Τσονάκα).

Ένας νέος άνθρωπος, πολύ ταλαντούχος πολύ δημιουργικός και «πολλά υποσχόμενος» παρόλο που είχε περάσει τα 45, μια Αγνή Φωτεινή Ψυχή και ας είχε ζήσει μια πολύ περιπετειώδη και δύσκολη ζωή με τα πολύ καλά της και τα πολλά κακά της.  Ποτέ δεν τον έκαμψαν οι δυσκολίες, παρέμενε πάντα ένα μικρό γελαστό παιδί.

Ο Νίκος λιποθύμησε το μεσημέρι της Δευτέρας στη Γούναρη τον πήγαν στο Νοσοκομείο δεν άντεξε και «έφυγε» λίγους μήνες μόνο μετά το θάνατο της μητέρας του.

 

3 χρώματα μαγιό που είναι καλό να αποφύγεις πριν μαυρίσει η επιδερμίδα σου

Συνταγή για μοσχαρίσιο συκώτι στη σχάρα: Το μυστικό για να μην έχει βαριά μυρωδιά

Σώτη Τριανταφύλλου: Έχω τρομερή αυτοπεποίθηση σε σχέση με το γράψιμο

Τα κόκκινα ελάφια της Πάρνηθας εξαφανίζονται: Έχουν μείνει μόνο 49, τι φταίει

Μαγνήτισε τα βλέμματα στο Παγκρήτιο η εντυπωσιακή εκπρόσωπος Τύπου της Σλοβακίας

Γιώργος Μαργαρίτης: Για μένα τα νυχτερινά μαγαζιά είναι πολιτισμός

Η Γερμανία προετοιμάζεται με καταφύγια πολέμου – Φόβοι για Ρωσική επίθεση την επόμενη 4ετία

Μπαλτάκος: «Συγκεντρώνω στοιχεία για σύσταση και δράση εγκληματικής οργάνωσης στο μπάσκετ»