Κ. Κόλλιας: Να μετατεθεί για τις 31 Μαρτίου 2025 η προθεσμία υποβολής δήλωσης Πόθεν Έσχες, λόγω τεχνικών προβλημάτων

10/12/2024 | 18:41

Τη μετάθεση της προθεσμίας υποβολής δηλώσεων Πόθεν Έσχες, που λήγει στις 31 Δεκεμβρίου 2024, ζητά, με επιστολή του προς την ηγεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης, ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Κωνσταντίνος Κόλλιας. 

Ο κ. Κόλλιας αναφέρει ότι η νέα πλατφόρμα υποβολής, που άρχισε να λειτουργεί με καθυστέρηση, καταγράφει σημαντικά τεχνικά προβλήματα, ενώ ταυτόχρονα οι αρμόδιοι φορείς του Δημοσίου, οι τράπεζες, τα επιμελητήρια και άλλοι, αδυνατούν να αναρτήσουν τα απαιτούμενα στοιχεία. 

Δεδομένου και ότι η νέα ψηφιακή πλατφόρμα περιλαμβάνει σημαντικές αλλαγές για τη συμπλήρωση του Πόθεν Έσχες σε σχέση με τα προηγούμενα έτη, και μετά από αιτήματα λογιστών – φοροτεχνικών, ο Πρόεδρος του ΟΕΕ ζητά τη μετάθεση της προθεσμίας στις 31 Μαρτίου 2025.

 

Τραγωδία στην Πάτρα: Αυτή είναι η 45χρονη που έχασε την ζωή της στο τροχαίο στην Οβρυά

Πάτρα: Τραγική κατάληξη για τον 44χρονο που χάθηκε στις εκβολές του Γλαύκου ενώ ψάρευε – Ποιος είναι ο άτυχος άνδρας

Αχαΐα: Άγνωστος πυροβόλησε και τραυμάτισε ανήλικους-Μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας-Νοσηλεύονται σε σοκ

Πάτρα: Τραγωδία τα ξημερώματα στην Οβρυά – 45χρονη νεκρή σε τροχαίο ΦΩΤΟ

Το Πατρινό Καρναβάλι 2026 πέρασε στην ιστορία – Φαντασμαγορική η Τελετή Λήξης, ραντεβού το 2027! (ΦΩΤΟ)

Πατρινό Καρναβάλι 2026 – Νυχτερινή ποδαράτη παρέλαση: Ένα ατέλειωτο πεδίο χαράς, εξωστρέφειας και γιορτής! ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Καρναβαλικός «πυρετός» συνεπήρε Πατρινούς και επισκέπτες στη Μεγάλη Παρέλαση της Κυριακής (ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ)

Πάτρα: “Πέσιμο” της ΑΑΔΕ για παράνομη πώληση καρναβαλικών στολών – Σφράγισαν κατάστημα (ΦΩΤΟ)