Οταν η Χριστίνα συνάντησε τον Πινάτ

18/12/2024 | 07:53

Ο Πινάτ είχε την τιμητική του στο Μαξίμου , καθώς οι βουλευτές που βρέθηκαν στο Μαξίμου , μετά την πρόσκληση του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν σταμάτησαν να παίζουν μαζί του.

Πρώτες και καλύτερες οι κυρίες της ΝΔ  που δεν σταμάτησαν να χαϊδεύουν τον σκύλο του Πρωθυπουργού. Άλλωστε το φωτογραφικό στιγμιότυπο αποτυπώνει την κατάσταση που επικράτησε με τον Χριστίνα Αλεξοπούλου να τον έχει αγκαλιά μπροστά στο δένδρο και με οι βουλευτές Μίκα Ιατρίδη, Αγγελική Δεληκάρη, Τζίνα Οικονόμου, Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη και Κατερίνα Μονογυιού να τον χαϊδεύουν.

Πάτρα: Σοκαριστικό περιστατικό βίας στην πλ. Γεωργίου – 15 άτομα πλάκωσαν στο ξύλο δύο ανήλικα αγόρια και τους τραυμάτισαν με κλειδιά τα πρόσωπα!

Πάτρα: Αδιανόητο περιστατικό – Έβαλαν εμπρηστικό μηχανισμό στο σπίτι του επειδή κατέθεσε ως μάρτυρας σε περιστατικό που εμπλέκονται (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Μεθυσμένος αθλητής “στούκαρε” σε σταθμευμένο όχημα στην Ακτή Δυμαίων! (ΦΩΤΟ)

Αυτοκινητόδρομος Πατρών – Πύργου: Πότε παραδίδονται τα τελευταία χιλιόμετρα

Πάτρα: Νέο επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων – Έστησε καρτέρι για να εκδικηθεί επειδή τον έδειραν το Σάββατο

Θρήνος στην Πάτρα: “Έφυγε” η δικηγόρος Τέτη Τζαμαλούκα – Την Παρασκευή η κηδεία της

ΕΛΤΑ: Ποια καταστήματα κλείνουν από τη Δευτέρα – “Λουκέτο” και στην Πάτρα

Πάτρα: Σφοδρή σύγκρουση μηχανής με ΙΧ – Στο νοσοκομείο ο δικυκλιστής (ΦΩΤΟ)