Ξέχνα το cold-girl aesthetic – Το snow bunny makeup έρχεται να πάρει τη θέση του το 2025

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς, εκατοντάδες τάσεις μακιγιάζ πέρασαν από τις οθόνες μας. Μία από αυτές που ξεχώρισαν ήταν η αισθητική του “Cold-Girl”. Το φθινόπωρο του περασμένου έτους, λάτρεις της ομορφιάς πειραματίστηκαν με περισσότερο ρουζ στα μάγουλα και τη μύτη, δημιουργώντας το αγαπημένο “I’m cold” look. Ήταν απρόσμενα γοητευτικό.

Φέτος, αυτή η τάση επιστρέφει με έναν πιο ενημερωμένο και κομψό τρόπο. Σου παρουσιάζουμε το “Snow Bunny” makeup!

Το “Snow Bunny” συνδυάζει την αισθητική της “Cold-Girl” με το après-ski στυλ και την αύρα μιας παγωμένης βασίλισσας. Είναι το απόλυτο look για τις γιορτινές σου εμφανίσεις και κάθε χειμωνιάτικη εκδήλωση. Από τα viral παγωμένα βλέφαρα μέχρι τα παγωμένα χείλη και το freshly chilled ρουζ, η νέα τάση στο μακιγιάζ είναι οτι πρέπει για την εποχή!

Πηγή:@sofia_baburina

Πάτρα: Στην κυκλοφορία ξανά από την Πέμπτη η Περιμετρική

Πάτρα: Θρήνος για τον Χρήστο Ελευθερίου που έφυγε νωρίς

“Πάτρα Ενωμένη”: Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση για την κοπή πίτας της παράταξης – Κ. Σβόλης: “Το 2028 θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο” (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Μυστήριο με την εξαφάνιση της Λόρας: Τι κατέθεσε η μητέρα της

Πάτρα: Ένοχοι για τον θάνατο της Δώρας μετά από γέννα η αναισθησιολόγος και ο νοσηλευτής – Kαταδίκη δύο ετών για ανθρωποκτονία

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ στιγμές στον “αέρα” – Ο Θ. Κατερινόπουλος έσωσε σε live μετάδοση τον άνδρα που απειλούσε να πέσει από κτίριο στην Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ανεστίδης βρίζει χυδαία τον Μητσοτάκη on camera – Άθλιες αισχρότητες (ΒΙΝΤΕΟ)

Το tempo24 στο σημείο της δολοφονίας – «Με σημάδευε μέσα από το αυτοκίνητο και φοβήθηκα» είπε ο δράστης που σκότωσε τον 51χρονο στην Αιτωλοακαρνανία – ΦΩΤΟ