Πάτρα: Πρωτοχρονιάτικη Μουσική στον Δρόμο με την Ιόνια Ορχήστρα

30/12/2024 | 22:08

Ο Εμπορικός και Εισαγωγικός Σύλλογος ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά τη διοργάνωση μιας μοναδικής μουσικής εκδήλωσης για την υποδοχή της νέας χρονιάς!

Αύριο, 31 Δεκεμβρίου, στις 10:30 το πρωί, η Ιόνια Ορχήστρα υπό τη διεύθυνση του κ. Παναγιωτόπουλου θα γεμίσει μελωδίες τους δρόμους της πόλης μας. Η εκκίνηση θα γίνει από την οδό Ακρωτηρίου, στο ύψος της πλατείας Παπανδρέου, και η μουσική περιπλάνηση θα συνεχιστεί στις οδούς Ανθείας, Ευβοίας, Ελληνικού Στρατιώτου και θα καταλήξει στο κέντρο της πόλης, στην πλατεία Γεωργίου.

Σας καλούμε να συμμετάσχετε σε αυτή τη γιορτινή ατμόσφαιρα και να απολαύσετε από κοντά μοναδικές μουσικές στιγμές που θα δώσουν έναν ξεχωριστό τόνο στην τελευταία ημέρα του χρόνου.

O Εμπορικός και Εισαγωγικός Σύλλογος, σας εύχεται

 Καλή Χρονιά γεμάτη υγεία, χαρά και δημιουργία!

Πάρτι για τον Άρη, 4-2 τον Αστέρα Τρίπολης

Τέλος οι ψησταριές στα πανηγύρια, μόνο με catering

Πάτρα: Άγριο ξύλο μεταξύ ανηλίκων – Ένας 14χρονος στο νοσοκομείο

Έρευνα: Αυτές οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να έχουν απατήσει τον σύντροφό τους

Πάτρα: Χειροπέδες σε τέσσερα άτομα μετά από καταδίωξη

Αγοράζει μετοχές στην ομάδα μπάσκετ της Νάπολι ο Σακίλ Ο’ Νιλ

Greek Basketball League: Έμεινε κατηγορία το Μαρούσι, υποβιβάστηκε το Λαύριο

Αχαΐα: Άρπαξαν τσάντα με χιλιάδες ευρώ