Αιμίλιος Χειλάκης: Εγώ και η Αθηνά είμαστε οικογενειακοί φίλοι με τους παιδικούς μας έρωτες

28/12/2024 | 16:08

Ο Αιμίλιος Χειλάκης εξομολογήθηκε, καλεσμένος στην εκπομπή της Αθηναΐδας Νέγκα, πως μαζί με την σύζυγό του Αθηνά Μαξίμου κάνουν παρέα με τους παιδικούς τους έρωτες.

Μάλιστα, ο αγαπημένος καλλιτέχνης δήλωσε πως αυτοί οι άνθρωποι ανήκουν στην «προσωπική του μυθολογία».

Αρχικά, ο Αιμίλιος Χειλάκης ανέφερε: «Επικοινωνώ ακόμη με τον πρώτο μου έρωτα. Είναι οι άνθρωποι που ανήκουν στην προσωπική σου μυθολογία! Αντιλαμβάνεσαι τον εαυτό σου με κάποια πρότυπα, ένα από αυτά τα πρότυπα είναι ο πρώτος παιδικός έρωτας. Όχι γιατί αυτός ο παιδικός έρωτας είναι έτσι ακόμα, αλλά γιατί νοσταλγείς το παιδί που ήσουν τη στιγμή που του συνέβη».

Επιπλέον, ο καλλιτέχνης είπε ότι: «Η Αθηνά δεν ζηλεύει, είναι φίλη μας. Είναι ένας άνθρωπος που κάνουμε παρέα. Όπως κι εγώ με τον αντίστοιχο πρώτο έρωτα της Αθηνάς είμαστε πάρα πολύ φίλοι! Είμαστε οικογενειακοί φίλοι».

 

ΠΗΓΗ

 

Πάτρα: Στην κυκλοφορία ξανά από την Πέμπτη η Περιμετρική

Πάτρα: Θρήνος για τον Χρήστο Ελευθερίου που έφυγε νωρίς

“Πάτρα Ενωμένη”: Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση για την κοπή πίτας της παράταξης – Κ. Σβόλης: “Το 2028 θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο” (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Μυστήριο με την εξαφάνιση της Λόρας: Τι κατέθεσε η μητέρα της

Πάτρα: Ένοχοι για τον θάνατο της Δώρας μετά από γέννα η αναισθησιολόγος και ο νοσηλευτής – Kαταδίκη δύο ετών για ανθρωποκτονία

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ στιγμές στον “αέρα” – Ο Θ. Κατερινόπουλος έσωσε σε live μετάδοση τον άνδρα που απειλούσε να πέσει από κτίριο στην Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ανεστίδης βρίζει χυδαία τον Μητσοτάκη on camera – Άθλιες αισχρότητες (ΒΙΝΤΕΟ)

Το tempo24 στο σημείο της δολοφονίας – «Με σημάδευε μέσα από το αυτοκίνητο και φοβήθηκα» είπε ο δράστης που σκότωσε τον 51χρονο στην Αιτωλοακαρνανία – ΦΩΤΟ