Η κυβέρνηση «υιοθετεί» προτάσεις του Θέμη Μπάκα

15/01/2025 | 18:43

«Με το πρόγραμμα “Σπίτι μου 2” έχουμε διευρυμένα ηλικιακά όρια και αύξηση του ορίου όσον αφορά την αξία του ακινήτου», τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ ο πρόεδρος του Πανελλαδικού Δικτύου E-Real Estates και πολιτευτής του Νόμου Αχαΐας ». Θέμης Μπάκας.

Και υπενθύμισε ότι όταν είχε βγει το πρόγραμμα «Σπίτι μου 1», ο ίδιος είχε καταθέσει στον δημόσιο διάλογο τρεις προτάσεις, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβανόταν κι αυτή της διεύρυνσης των ηλικιακών ορίων και της αύξησης της αξίας των ακινήτων κάτι που υιοθέτησε τώρα η κυβέρνηση ανεβάζοντας το σχετικό όριο στην ηλικία των 50 ετών. Αδιαμφισβήτητο γεγονός, που υποχρέωσε ακόμη και την ΕΡΤ να αναγνωρίσει ότι οι προτάσεις του Θέμη Μπάκα, επί της ουσίας, υιοθετήθηκαν στο πλαίσιο του προγράμματος «Σπίτι μου 2».

Επιπλέον, ο Θέμης Μπάκας, πρότεινε το πρόγραμμα “Σπίτι μου 2” να μην αφορά μόνο την αγορά, αλλά και την ανέγερση σε ιδιόκτητο οικόπεδο, σε δικαίωμα υψούν και την αποπεράτωση ημιτελούς οικογενειακού ακινήτου. Και ως προς τη συγκεκριμένη πρόταση, ο ίδιος θεωρεί βάσιμα ότι θα τη δει να υιοθετείται κι αυτή σε ένα πιθανό πρόγραμμα «Σπίτι μου 3», στο μέλλον.

Η κυβέρνηση «υιοθετεί» προτάσεις του Θέμη Μπάκα

Πάτρα: Σοκαριστικό περιστατικό βίας στην πλ. Γεωργίου – 15 άτομα πλάκωσαν στο ξύλο δύο ανήλικα αγόρια και τους τραυμάτισαν με κλειδιά τα πρόσωπα!

Πάτρα: Μεθυσμένος αθλητής “στούκαρε” σε σταθμευμένο όχημα στην Ακτή Δυμαίων! (ΦΩΤΟ)

Καραμπόλα στην Πατρών-Πύργου – Επτά τραυματίες, ανάμεσά τους δύο παιδιά (ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ)

Πάτρα: Τραγωδία στην Καποδιστρίου – Βρέθηκε νεκρός 50χρονος στον ακάλυπτο πολυκατοικίας (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Αδιανόητο περιστατικό – Έβαλαν εμπρηστικό μηχανισμό στο σπίτι του επειδή κατέθεσε ως μάρτυρας σε περιστατικό που εμπλέκονται (ΦΩΤΟ)

Μια έκρηξη σε οικοδομή προκάλεσε το μακελειό στα Βορίζια – Πάνω από 2.000 σφαίρες έπεσαν – Κλείνουν σχολεία – Πανικός στα νοσοκομεία

Αυτοκινητόδρομος Πατρών – Πύργου: Πότε παραδίδονται τα τελευταία χιλιόμετρα

Πάτρα: Νέο επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων – Έστησε καρτέρι για να εκδικηθεί επειδή τον έδειραν το Σάββατο