Γιαννόπουλος για Μάστορα: Στην Αλβανία τον λένε Έλληνα, στην Ελλάδα Αλβανό

15/01/2025 | 22:53

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος με αφορμή τη συμμετοχή του στη σειρά «Υπάρχω», που αφηγείται τη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη μίλησε για τη συνεργασία του με τον Χρήστο Μάστορα. Σχολιάζοντας τον τραγουδιστή που βρίσκεται στον πρωταγωνιστικό ρόλο, εξέφρασε την πεποίθηση του για την επιτυχία της σειράς από την πρώτη στιγμή.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και εξήγησε ότι ο σκηνοθέτης Γιώργος Τσεμπερόπουλος επέλεξε τον Χρήστο Μάστορα μετά από αυστηρή επιλογή, καθώς έφερε το «βάρος του πόνου» λόγω της μεταναστευτικής του ταυτότητας, κάτι που τον έκανε ιδανικό για τον ρόλο.

«Από την πρόβα κατάλαβα ότι θα σκίσει. Ο άνθρωπος αυτός από τη δυναμική που έχει ως καλλιτέχνης, είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος, γίναμε φίλοι. Ο Γιώργος Τσεμπερόπουλος είδε 70-80 ηθοποιούς και άλλους που ήταν για τον ρόλο. Έψαχνε έναν άνθρωπο που κουβαλάει τον πόνο. Από την Αλβανία στην Ελλάδα, η έννοια της μετανάστευσης, ο Μάστορας έχει μέσα του αυτόν τον πόνο. Στην Αλβανία τον λένε Έλληνα και στην Ελλάδα Αλβανό. Όλο αυτό το πράγμα το κουβαλάει στο κύτταρό του και το απέδειξε στην πράξη», σημείωσε.

Τέλος, υπογράμμισε ότι ο Χρήστος Μάστορας έχει λαμπρό μέλλον και στην υποκριτική, αναφέροντας πως δεν μιμείται τον Καζαντζίδη αλλά αποδίδει τον χαρακτήρα με τον δικό του τρόπο. «Νομίζω ότι θα κάνει μεγάλη καριέρα ο Χρήστος στα πολιτιστικά δρώμενα της Ελλάδος τα επόμενα χρόνια. Ο Χρήστος Μάστορας δεν μιμείται τον Καζαντζίδη. Είναι ο Χρήστος Μάστορας που παίζει τον Καζαντζίδη», είπε κλείνοντας.

protothema.gr

Πάτρα: Βρέθηκε η τσάντα της 16χρονης Λόρας στου Ζωγράφου – Καλοστημένο σχέδιο για να φύγει από το σπίτι της “βλέπουν” οι αρχές

Πάτρα: Στην κυκλοφορία ξανά από την Πέμπτη η Περιμετρική

“Πάτρα Ενωμένη”: Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση για την κοπή πίτας της παράταξης – Κ. Σβόλης: “Το 2028 θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο” (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Πωλείται διαμέρισμα στα Ψηλαλώνια

Πάτρα: Θρήνος για τον Χρήστο Ελευθερίου που έφυγε νωρίς

Πάτρα: Ένοχοι για τον θάνατο της Δώρας μετά από γέννα η αναισθησιολόγος και ο νοσηλευτής – Kαταδίκη δύο ετών για ανθρωποκτονία

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ στιγμές στον “αέρα” – Ο Θ. Κατερινόπουλος έσωσε σε live μετάδοση τον άνδρα που απειλούσε να πέσει από κτίριο στην Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ανεστίδης βρίζει χυδαία τον Μητσοτάκη on camera – Άθλιες αισχρότητες (ΒΙΝΤΕΟ)