Ετοιμάσου για ατελείωτο παιχνίδι σε… καρναβαλικούς ρυθμούς

21/01/2025 | 10:26

Πάτρα, έρχεται ένα… τρελό μπασκετικό διήμερο!

Στις 25 και 26 Ιανουαρίου 2025, η Πλατεία Γεωργίου Α΄ μετατρέπεται σε γήπεδο 3on3, γεμάτο τρίποντα, σουτ και… αποκριάτικες περούκες!

Η διοργάνωση;

Πρόκειται για μια εκδήλωση της ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας, γιατί πώς αλλιώς θα συνδυάζαμε το Πατρινό Καρναβάλι 2025 με τη… μαγεία του μπάσκετ, χωρίς τον Δήμο Πατρέων και την Αντιδημαρχία Αθλητισμού; Στην εκτέλεση είναι το GNC 3on3, ενώ η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας βάζει το δικό της «τρίποντο» στήριξης ως Κύριος Υποστηρικτής!

Και τώρα τα βασικά:

Όλοι οι μπασκετόφιλοι καρναβαλιστές, γεννημένοι από το 2007 έως το 2014 (ναι, ναι, μικροί και μεγάλοι, αγόρια και κορίτσια), να φορέσουν τις καλύτερες αποκριάτικες στολές τους και να έρθουν έτοιμοι για… All-Star Carnival Weekend!

Σημαντικό: Δεν παίζεις αν δεν είσαι ντυμένος καρναβαλικά. Το λέμε σοβαρά. Τρίποντο με κανονικά ρούχα; Απαγορεύεται! Τρίποντο με περούκα αφάνα; MVP!

Χορηγοί Επικοινωνίας:

ΕΡΤ, ΕΡΤ3 & ΕΡΤ ΠΑΤΡΑΣ

Φόρμα εγγραφών: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdbNZysADCg-_zMLPBE4K2w8fg4f9Wf…

Πού και πότε;

Πλατεία Γεωργίου Α΄, Πάτρα

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2025 στις 10.00

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2025 στις 17.00

Φορέστε τις στολές σας, φέρτε τη μπασκετική σας τρέλα και ελάτε να γεμίσουμε την Πλατεία Γεωργίου Α΄ με κέφι, καλάθια και… κομφετί!

Γιατί όταν το μπάσκετ συναντά το Πατρινό Καρναβάλι, τότε… το παιχνίδι γίνεται πάρτι! 

Ετοιμάσου για ατελείωτο παιχνίδι σε… καρναβαλικούς ρυθμούς

Πάτρα: Στις φλόγες σπίτι στην Περιβόλα – Ισχυρή πυροσβεστική δύναμη στο σημείο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

ΕΣΗΕΑ: Τα αποτελέσματα των εκλογών, ποιοι εκλέγονται στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Τραγωδία στην Πάτρα: Δύο αδελφές βρέθηκαν νεκρές στο σπίτι τους

Πάτρα: Γερό τρακάρισμα στα Μποζαΐτικα – Ενεπλάκησαν τρία οχήματα (ΦΩΤΟ)

Θλίψη στην Πάτρα: “Έφυγε” η Τζένη Λιμάρ

Πάτρα: Καταγγελία-σοκ από μητέρα αυτιστικού παιδιού – Εκπαιδευτικός του έριξε χαστούκια – Δικογραφία από την ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα: Άνδρας έπεσε από ύψος δύο μέτρων – Μεταφέρεται στο νοσοκομείο

Γεωργιάδης σε Κωνσταντοπούλου: «Πήγε με robe de chambre στο ΑΤ για να μου κάνει μήνυση και έγινε ρεζίλι»