Scarlett Johansson: Ξεκίνησε να δίνει συμβουλές για ραντεβού στην κόρη της

26/01/2025 | 15:07

Στην πρόσφατη εμφάνισή της στην εκπομπή Today with Jenna and Friends, η Scarlett Johansson  αποκάλυψε ότι πρόσφατα εξήγησε στην κόρη της Rose, 10 ετών, την έννοια του «ghosting». Η ηθοποιός ανέφερε ότι είχε μια συζήτηση με την Rose όταν η κόρη της της ανέφερε ότι είχε σταματήσει να μιλάει σε ένα αγόρι που της άρεσε.

«Είχα αυτήν την συζήτηση με την 10χρονη κόρη μου για το ghosting, γιατί υπήρχε αυτό το αγόρι που του άρεσε και εκείνη δεν ένιωθε το ίδιο», είπε. «Απλώς σταμάτησε να του μιλάει και εκείνος ένιωσε πολύ άσχημα. Και της εξήγησα την έννοια του ghosting.»

«Αυτό πραγματικά κάνει τον άλλο να νιώθει πολύ άσχημα με τον εαυτό του. Είναι σαν να τον βάζει σε έναν κύκλο αμφιβολιών», πρόσθεσε, παραδεχόμενη ότι και η ίδια είχε κάνει ghosting σε ανθρώπους όταν ήταν σε σχέση. «Μισώ τις συγκρούσεις.»

Η ηθοποιός ανέφερε ακόμη ότι προτιμά να την παρατήσουν, είτε πρόσωπο με πρόσωπο είτε τηλεφωνικά, γιατί η πράξη του ghosting είναι «φρικτή», καθώς αφήνει τον άλλο χωρίς καμία εξήγηση.

«Ειλικρινά, το να σου κάνουν ghosting είναι φρικτό γιατί μένεις χωρίς καμία απάντηση και σκέφτεσαι, ‘Ω Θεέ μου, έκανα κάτι λάθος;’», είπε. «Σε στοιχειώνει για χρόνια.»

Η Johansson, η οποία είναι παντρεμένη με τον σταρ του Saturday Night Live, Colin Jost, έχει δύο παιδιά: την Rose, 10 ετών, και τον Cosmo, 3 ετών. Η ηθοποιός καλωσόρισε την κόρη της τον Αύγουστο του 2014, με τον τότε σύζυγό της, Romain Dauriac. Μετά τον γάμο της το 2020, η Johansson απέκτησε τον γιο της, Cosmo, με τον Jost.

Παρόλο που η Johansson αποφεύγει να μοιράζεται φωτογραφίες των μικρών της παιδιών, συχνά ανοίγεται για τη ζωή στο σπίτι της σε συνεντεύξεις.

Η ηθοποιός έχει μιλήσει ανοιχτά για τα πάνω και τα κάτω της ανατροφής, κάνοντας ακόμη και αστεία λέγοντας ότι η ανατροφή ενός νήπιου είναι σαν «να είσαι σε μια συναισθηματικά κακοποιητική σχέση».

marieclaire 

Πάτρα: Βρέθηκε η τσάντα της 16χρονης Λόρας στου Ζωγράφου – Καλοστημένο σχέδιο για να φύγει από το σπίτι της “βλέπουν” οι αρχές

Πάτρα: 50χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του – Βρέθηκε νεκρός με τραύμα από μαχαίρι

Πάτρα: Στην κυκλοφορία ξανά από την Πέμπτη η Περιμετρική

“Πάτρα Ενωμένη”: Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση για την κοπή πίτας της παράταξης – Κ. Σβόλης: “Το 2028 θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο” (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ στιγμές στον “αέρα” – Ο Θ. Κατερινόπουλος έσωσε σε live μετάδοση τον άνδρα που απειλούσε να πέσει από κτίριο στην Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Το «θρίλερ» με την εξαφάνιση της 16χρονης Λόρας – Τι λένε ο πατέρας και η φίλη της αγνοούμενης

Πάτρα: Πωλείται διαμέρισμα στα Ψηλαλώνια

Πάτρα: Θρήνος για τον Χρήστο Ελευθερίου που έφυγε νωρίς