Αθηνά Ωνάση: Εξανεμίζεται(;) η αμύθητη περιουσία της – Πόσο κόστισε ο χωρισμός της

28/01/2025 | 06:59

Η Αθηνά Ωνάση βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο συζητήσεων έπειτα από δημοσιεύματα που αφορούν τον χωρισμό της από τον Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο. Μάλιστα η χρυσή κληρονόμος αναγκάστηκε να πληρώσει ένα ποσό, κοντά στα 45 εκατομμύρια δολάρια. Η ίδια πάντως αποφεύγει την οποιαδήποτε δήλωση και γενικότερα τα ΜΜΕ.

Η εποχή που η Αθηνά Ωνάση κυκλοφορούσε με δεκάδες σωματοφύλακες και δισεκατομμύρια στην τράπεζα φαίνεται πως τελείωσε οριστικά. Η κληρονόμος της θρυλικής δυναστείας είδε την περιουσία της να μειώνεται δραματικά λόγω λάθος επενδύσεων, πολυδάπανων χόμπι και αποζημιώσεων.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News, μόνο ο χωρισμός της της κόστισε 45 εκατομμύρια δολάρια, ενώ οι επενδυτικές «τρύπες» και η αγάπη της για τα άλογα εξανέμισαν μεγάλο μέρος της περιουσίας της.

Όπως αποκαλύπτει ο βιογράφος του Αριστοτέλη Ωνάση, Δημήτρης Λυμπερόπουλος, η Χριστίνα Ωνάση είχε αφήσει στην Αθηνά Ωνάση «ακίνητη περιουσία αξίας μισού δισεκατομμυρίου δολαρίων, καταθέσεις 40 εκατομμυρίων δολαρίων στις ΗΠΑ, 90 εκατομμυρίων στη Λατινική Αμερική και επενδύσεις 200 εκατομμυρίων δολαρίων».

Όμως, η διαχείριση των χρημάτων, όπως και οι δικαστικές υποθέσεις, άλλαξαν τα δεδομένα και πλέον η περιουσία της Αθηνάς Ωνάση έχει μειωθεί δραματικά, όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Τον Οκτώβριο του 2024, η 39χρονη Αθηνά Ωνάση καταγράφηκε σε παρουσίαση του νέου επαγγελματικού της βήματος που ήταν μία επένδυση σε αλυσίδα σούπερ μάρκετ στη Γαλλία. Έδειχνε αγνώριστη σε σχέση με φωτογραφίες του παρελθόντος.

Η εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση φαίνεται πως έχει επενδύσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό σε αυτή τη νέα προσπάθεια, της οποίας ηγείται ένας πρώην υπουργός του Εμμανουέλ Μακρόν. Η Αθηνά Ωνάση που έχει τα γενέθλια της σήμερα 29 Ιανουαρίου αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις και ακόμα περισσότερο τις δηλώσεις. Στο παρελθόν είχε επισκεφθεί την Ελλάδα, κρατώντας και τότε χαμηλούς τόνους.

Πάτρα: Λήξη συναγερμού για τη νεαρή που απειλούσε να πέσει από ταράτσα – ΝΕΟΤΕΡΑ (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Βρέθηκε η τσάντα της 16χρονης Λόρας στου Ζωγράφου – Καλοστημένο σχέδιο για να φύγει από το σπίτι της “βλέπουν” οι αρχές

Πάτρα: 50χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του – Βρέθηκε νεκρός με τραύμα από μαχαίρι

Πάτρα: Στην κυκλοφορία ξανά από την Πέμπτη η Περιμετρική

“Πάτρα Ενωμένη”: Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση για την κοπή πίτας της παράταξης – Κ. Σβόλης: “Το 2028 θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο” (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ στιγμές στον “αέρα” – Ο Θ. Κατερινόπουλος έσωσε σε live μετάδοση τον άνδρα που απειλούσε να πέσει από κτίριο στην Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Το «θρίλερ» με την εξαφάνιση της 16χρονης Λόρας – Τι λένε ο πατέρας και η φίλη της αγνοούμενης

Πάτρα: Πωλείται διαμέρισμα στα Ψηλαλώνια