Οχάιο: 1 νεκρός και 5 τραυματίες από τους πυροβολισμούς σε αποθήκη εργοστασίου

05/02/2025 | 15:28

Τουλάχιστον 1 νεκρός και πέντε τραυματίες είναι ο απολογισμός έπειτα από τους πυροβολισμούς  στο Οχάιο και συγκεκριμένα σε αποθήκη εργοστασίου στην πόλη Νιού Άλμπανι.

Οι αστυνομικοί δήλωσαν ότι πιστεύουν πως γνωρίζουν ποιος είναι ο ύποπτος, αν και το άτομο δεν έχει συλληφθεί ακόμη. «Εργαζόμαστε για να τον εντοπίσουμε», δήλωσε ο Γκρεγκ Τζόουνς, επικεφαλής της αστυνομίας σε συνέντευξη Τύπου.

Ο Τζόουνς ανέφερε ότι η αποθήκη είχε μεγάλο αριθμό εργαζομένων τη νύχτα, και περίπου 150 άτομα εκκενώθηκαν σε παρακείμενο κτήριο. «Πολλοί από αυτούς δεν ήξεραν τι είχε συμβεί. Δεν το είχαν αντιληφθεί μέχρι τη στιγμή που εκκενώθηκαν», είπε ο Τζόουνς.

Πρόσθεσε ότι οι αρχές γνωρίζουν την τοποθεσία του υπόπτου, αλλά οι προσπάθειες για τη σύλληψή του συνεχίζονται. Ο Τζόουνς ανέφερε ότι φαίνεται να ήταν μια στοχευμένη επίθεση, χωρίς να αποκαλύψει αν ο ύποπτος ήταν πρώην εργαζόμενος στην αποθήκη.

Οι πέντε τραυματίες μεταφέρθηκαν σε τοπικό νοσοκομείο, αλλά ο Τζόουνς δεν αποκάλυψε την κατάσταση της υγείας τους. Είπε επίσης ότι οι αξιωματικοί επικοινωνούν με τις οικογένειες των θυμάτων και των τραυματιών.

 

ΠΗΓΗ

 

 

Γιατί πρέπει να απλώνεις το concealer σου με πινέλο – και όχι με τα δάχτυλα

Μουσικός Μάιος για 28 χρόνια στη Φιλαρμονική Εταιρία Ωδείο Πατρών

Δυτ. Ελλάδα: Θρασύτατη διάρρηξη σε οικία την ώρα που η ένοικος πήγε για ψώνια

Μαρίνα Σάττι: Είμαι λίγο ταραγμένη, αλλά προσπαθώ, όσο μπορώ να διατηρήσω την ψυχραιμία μου

Ποινικές διώξεις για τους 40 θανάτους στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Αγρινίου την περίοδο του κορονοϊού

Mιχάλης Xρυσοχοΐδης: Κρίσιμο ζήτημα η ταυτοποίηση όσων μπαίνουν στα Πανεπιστήμια – Τι είπε για τα Εξάρχεια

Ζυμαρικά με μοσχαράκι, σκόρδο, μανιτάρια και ντοματένια σάλτσα κρασιού

Αεροδρόμιο Μακεδονία: Αναγκαστική προσγείωση για… ατίθασο επιβάτη!