Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Είναι ανάγκη να μπορώ να δω την κόρη μου τo Σαββατοκύριακo»

13/02/2025 | 21:05

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης που απολαύσαμε την περασμένη σεζόν ως παρουσιαστή του «Tempting Fortune» και που έχει ξεχωρίσει για το ταλέντο του στην υποκριτική αλλα και στην σκηνοθεσία με τους «Κουραμπιέδες απο χιόνι» παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά για την απόφαση του να μη συμμετέχει σε καμία θεατρική παράσταση την επόμενη σεζόν και εξήγησε την ανάγκη του να βάλει προτεραιότητες στα «θέλω» του.

«Δεν νομίζω ότι θα κάνω θέατρο. Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να κάτσω κάποιο Σαββατοκύριακο. Φτάνεις σε ένα σημείο που λες ότι θέλω λίγο χρόνο για να μπορέσω να κάνω πράγματα κι έχω γκώσει λίγο και σκέφτομαι ότι το να απέχω ένα χρόνο θεατρικά, δεν έγινε και κάτι.

Ήρθε η στιγμή να έχω ένα Σαββατοκύριακο. Το είχαμε κάνει εκβιαστικά λόγω καραντίνας, αλλά δεν είναι το ίδιο με το να είναι επιλογή σου.» ανέφερε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

«Ο άνθρωπός μου θα έχει θέατρο (Κατερίνα Γερονικολού) , οπότε δεν έχει να κάνει. Είναι ανάγκη για εμένα να μπορώ να δω την κόρη μου το Σαββατοκύριακο. Να καθαρίσει λίγο ο εγκέφαλος και να συγκεντρωθώ και να επικεντρωθώ στην ταινία.

Έχω πιάσει τον εαυτό μου -ειδικά φέτος- να νιώθω πολλές φορές ότι έχω κουραστεί κι ότι δεν κάνω καθόλου σωστή διαχείριση του χρόνου μου… Το να μην κάνω κάτι θεατρικό του χρόνου, νομίζω ότι θα με βοηθήσει λιγάκι. Δεν με φοβίζει.» συμπλήρωσε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

okmag.gr

Τα μυστικά για ένα τέλειο Γαλλικό Φιλί

Σεπόλια: «Του έριξαν δύο φορές και φύγανε» λέει ο πατέρας του 17χρονου που τραυματίστηκε στους πυροβολισμούς

Περπάτημα: Πόσα λεπτά την ημέρα μας βοηθούν να χάσουμε τα έξτρα κιλά;

ΛΔ Κονγκό: Τουλάχιστον 104 νεκροί από τις πλημμύρες στις όχθες της λίμνης Τανγκανίκα

Μπενφίκα – Σπόρτινγκ 1-1: Ισοπαλία στο πορτογαλικό ντέρμπι με «μαγικό» Βαγγέλη Παυλίδη

Μάκης Βορίδης για το μεταναστευτικό: «Για τους παράνομους μετανάστες πρέπει να υπάρχει κύρωση – Αυτό σημαίνει φυλακή»

Ατλέτικο Μαδρίτης – Σοσιεδάδ 4-0: Ο εντυπωσιακός Σέρλοθ «καθάρισε» για τους γηπεδούχους

Εκλογές σήμερα στην Αλβανία – Ο Έντι Ράμα διεκδικεί τέταρτη θητεία