Άντζελα Δημητρίου: Μπέρδεψε την Λιόλιου με την Josephine – «Δεν φταίω εγώ, όλες ίδιες είστε»

19/02/2025 | 10:45

Το βράδυ της Δευτέρας 17/2 έγινε η απονομή του πλατινένιου album του Πέτρου Ιακωβίδη.

Φυσικά, πολλοί καλλιτέχνες έδωσαν το παρών στην λαμπερή βραδιά!

Ανάμεσα σε αυτούς, ήταν και η Άντζελα Δημητρίου, η οποία έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και μίλησε και για τον ρόλο της ως γιαγιά.

Ο Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος βρέθηκε στην απονομή, το πρωί της Τρίτης 18/2 ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Happy Day» και έκανε μια αποκάλυψη για μια αστεία στιγμή ανάμεσα στην Άντζελα Δημητρίου και τη Josephine, όταν η τραγουδίστρια την μπέρδεψε με την Κατερίνα Λιόλιου.

Αρχικά η Άντζελα Δημητρίου, αναφερόμενη στην Josephine είπε: «Λιόλιου σκίζεις», τότε η Josephine απάντησε: «Άντζελά μου, είμαι η Josephine».

Η Άντζελα Δημητρίου, παρότι μπερδεύτηκε, δεν δίστασε να αντιστρέψει το λάθος της προς της τραγουδίστρια λέγοντάς της με χιούμορ: «Δεν φταίω εγώ, είστε όλες ίδιες».

Πάτρα: Λήξη συναγερμού για τη νεαρή που απειλούσε να πέσει από ταράτσα – ΝΕΟΤΕΡΑ (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Βρέθηκε η τσάντα της 16χρονης Λόρας στου Ζωγράφου – Καλοστημένο σχέδιο για να φύγει από το σπίτι της “βλέπουν” οι αρχές

Πάτρα: 50χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του – Βρέθηκε νεκρός με τραύμα από μαχαίρι

Πάτρα: Στην κυκλοφορία ξανά από την Πέμπτη η Περιμετρική

“Πάτρα Ενωμένη”: Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση για την κοπή πίτας της παράταξης – Κ. Σβόλης: “Το 2028 θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο” (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Το «θρίλερ» με την εξαφάνιση της 16χρονης Λόρας – Τι λένε ο πατέρας και η φίλη της αγνοούμενης

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ στιγμές στον “αέρα” – Ο Θ. Κατερινόπουλος έσωσε σε live μετάδοση τον άνδρα που απειλούσε να πέσει από κτίριο στην Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Κορυφώνεται η αγωνία για την 16χρονη Λόρα που αγνοείται – Το μήνυμα της οικογένειάς της