Παρέμβαση της Ευσταθίας Γιαννιά στον ΕΛΓΑ για τους πληγέντες του Κάλφα

13/02/2025 | 18:50

Συνάντηση με τον διευθυντή του ΕΛΓΑ Δυτικής Ελλάδας Γιώργο Τσιλιγιάννη πραγματοποίησε το πρωί της Πέμπτης η πολιτευτής της ΝΔ Αχαΐας, αντιστράτηγος ε.α. Ευσταθία Γιαννιά.

Η κα Γιαννιά που βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των πληγέντων του Κάλφα, μετέβη στον ΕΛΓΑ προκειμένου να ενημερωθεί για τις διαδικασίες καταγραφής των ζημιών και της πορείας των αποζημιώσεων στους αγρότες και κτηνοτρόφους της περιοχής, που έχασαν τις περιουσίες τους από την μεγάλη πυρκαγιά του περασμένου καλοκαιριού.

«Όπως με ενημέρωσε ο κ. Τσιλιγιάννης η καταγραφή των ζημιών στις σταβλικές εγκαταστάσεις και στον εξοπλισμό, έχουν ολοκληρωθεί και αναμένεται η Υπουργική Απόφαση για την έγκριση του σχετικού προγράμματος. Μετέφερα την αγωνία των ανθρώπων που έχασαν τις περιουσίες τους ζητώντας από τον ΕΛΓΑ να τρέξουν οι διαδικασίες με ταχείς ρυθμούς» δήλωσε η κα Γιαννιά στον απόηχο της συνάντησης.

Παράλληλα, διαβεβαίωσε πως θα συνεχίζει τις επαφές με όλους τους αρμόδιους για να προωθήσει τα μείζονα ζητήματα του αγροτικού κόσμου της περιοχής μας.

 

Πάτρα: Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά σε δασική έκταση κοντά στο Σούλι (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Σύλληψη 22χρονου για βιασμό 66χρονης σε χωριό της Ηλείας! Τι φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς

Δυτ. Ελλάδα: Νεκρός βρέθηκε 37χρονος που αναζητούνταν – Τι “δείχνουν” τα πρώτα στοιχεία

Πάτρα: Απίστευτη καραμπόλα πέντε ΙΧ στο τούνελ της Περιμετρικής ΦΩΤΟ

Πάτρα: Τύχη “βουνό” είχαν κοπέλες όταν το ΙΧ έφυγε από το δρόμο ΦΩΤΟ

«Ιερό» σκάνδαλο: Κακουργηματικές διώξεις σε καθολικούς ιερείς και επιχειρηματίες, με “άρωμα” Πάτρας!

Ηλεία: Θλίψη για τον πρόωρο χαμό πατρινού αστυνομικού

Αχαΐα: Πήγαν να πουλήσουν πρόβατα και τους πέρασαν χειροπέδες